Mesajımı yanıtlayı verdin mi?Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim.Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim.
Heyecanla bekliyorum.
![]()
Mesajımı yanıtlayı verdin mi?Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim.Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim.
Heyecanla bekliyorum.
![]()
Ben de sana yüksek puan vermek istiyorum artık ama olmuyor bir türlü
5 puan gayet iyi bence@eskici Mor ve Ötesi bu düşük puanları hak etmiyor.![]()
Geçen haftalarda verdiğin 1-2 puanlara kıyasla iyi evet.5 puan gayet iyi bence![]()
Bir derdim var şarkısına iyi puan veririm, onu kullanO kadar kötü oylar veriyorsun ki bence hiç gelmesen daha iyi olur.![]()
Ona daha var maalesef, iyi puan için o kadar süre bekleme.Bir derdim var şarkısına iyi puan veririm, onu kullan![]()
Arkanda ben varımSana inat elenmeyeceğim o zaman.![]()
@phoebebuffay @Araf a araftayım diyecek.cambazla onu biliyorum sadece![]()
![]()
![]()
Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyorGeçen haftalarda verdiğin 1-2 puanlara kıyasla iyi evet.![]()
Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesefOna daha var maalesef, iyi puan için o kadar süre bekleme.![]()
Pop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir.Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyor(dedi ve haftaya yeniden 1 puan verdi
)
Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesef![]()
Bu arada az evvel yazamadım artık tüm hit şarkılar sırada bu hafta da muhteşem bir şarkı gelecekMor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı.
------
Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver.![]()
Oda 1 puan arttırmış önceki hafta 1 puan bu hafta 2 puan oylamış1 puana sevindin mi gerçekten?![]()
Özel olarak sevdiğim bir tür yok, güzel olan her şeyi severimPop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir.![]()
Hangi mesaj.Mesajımı yanıtlayı verdin mi?![]()
Bu parçasını sevmiyorum fazla birde ister istemez sıralamada düşük kaldı ama yarışmacına öbür haftalarda hakkını fazlasıyla yollamıştım hatta ilk hafta da tam puandı.bu arada sende 1 puan arttırmışsın bende teşekkür ederim 3. hafta 1 puan bu hafta 2 puan
Olimpiyat konusundaki .Hangi mesaj.![]()
Heyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.Eurovision da neden sonda açıklanıyor?![]()
Nerdesin Aşkım'ı aradan çıkar bendim. Küçük Bir Yol net daha iyi şarkı çünkü.
Hmm, juri oyları olmadanHeyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.![]()
Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadar![]()
Emeklerime sağlık dediğin için teşekkürler.Vaay iyi gitmişim.
Geçmiş olsun @mesmeso, Ebru Gündeş bana pek uymadığı için diğer şarkılarının yanında da son 2 haftadır şarkıları biraz zayıf kaldı ama forumdan beklemezdim açıkçası.
Bu arada Yeni Türkü, maNga ve MFÖ çok güzel şarkılarla gelmişti, nasıl bu kadar altta olurlar ilginç.
@The_Erinch, @Silinmiş Üye, @xBUGRAx ve @phoebebuffay çok tebrikler.Hepinizin seçimleri de güzeldi.
------
Bu arada yarın tek tek bakıp güzel puanlar verenlere teşekkürlerimi ileticem.![]()