Aynen kardeşim aynenPeki seni muhteşem müzik zevkinle baş başa bırakayım.![]()
Aynen kardeşim aynenPeki seni muhteşem müzik zevkinle baş başa bırakayım.![]()
Genelde herkes recap kısımlarını dinleyerek oy veriyor aslında. Recaplar bu yüzden var.Siz böyle deyince daha fazla üzüldüm ama vaktim yoktu maalesef.Sadece recap kısımlarını dinleyip oy vermeye gönlüm razı olmadı.
Şok bir eleme olacka demiştim ve oldu.Hem Candan Erçetin, hem İzel bu hafta güzel parçalar ile yarıştı. O yüzden ikisinin de ilk 3'te yer alması şaşırtmadı. Tebrikler.@xBUGRAx @The_Erinch
İki puan fark ile elenmesi Ebru Gündeş'in üzücü, yarışmada kıymeti bilinmedi. Üzüldüm.@mesmeso
Daha düşüktü sanıyorum. 4 haftadır en yüksek puanın 5-6 olmuş, çok kötü.Yoo 5-6 yı sanırım ortalama bence![]()
![]()
![]()
Ben ilk başta yazdığım ismi bekliyordum. Bu cidden büyük şok oldu.Genelde herkes recap kısımlarını dinleyerek oy veriyor aslında. Recaplar bu yüzden var.
------
Şok bir eleme olacka demiştim ve oldu.![]()
Çok iyi yarıştın, çok iyi puanlar aldın. Tebrik ederim. Darısı diğer haftaların başına.@kerem Güzel bir sonuclardı eline emeğine sağlık![]()
![]()
@xBUGRAx @The_Erinch @Silinmiş Üye @phoebebuffay tebrikler puan için
Tarkan en itici şarkısıydı @Tolstoyevski @Maskeli Fedai e all starda kullanma diyordum elinde çok geniş liste var bence planlama eksiğin var bu şarkıları kullanmaman lazım her şarkın 10 numara olmalı tarkanda o liste var başarılar
ebruya çok üzüldüm beklemiyordum @mesmeso ne diyim bilemedim eleneceğini düşünmüyordum 🙁🙁🙁
İlk 3 hafta belki forumda olmadım için gerilerde kalıyordu bilmiyorum çokta bişi diyemiyorum bu hafta bizim için başladı zaten herkese tşk ediyorum puanları için![]()
umut var en azındanDaha düşüktü sanıyorum. 4 haftadır en yüksek puanın 5-6 olmuş, çok kötü.![]()
@Forumdash abicimizle finaller hedefimiz vardı ikinci abicimiz yaşlı balık @The_Erinch le çıkarız inşÇok iyi yarıştın, çok iyi puanlar aldın. Tebrik ederim. Darısı diğer haftaların başına.![]()
Yaşlı Sincabım ;Akvaryumumu alıp gelirim@Forumdash abicimizle finaller hedefimiz vardı ikinci abicimiz yaşlı balık @The_Erinch le çıkarız inş![]()
![]()
![]()
Neyse arada olur öyle, diğer haftalarda telafi edersin.Aslında beğenmedim değil de idare ederdi işte.![]()
Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah.Final puanı alan @The_Erinch @Silinmiş Üye @xBUGRAx ve @phoebebuffay tebrik ederim.Genel olarak yüksek puan verdiğim isimlerdi zaten sevindim.
Ebru Gündeş'in elenmesine çok üzüldüm. Çok güzel bir ses ve çok güzel şarkıları da vardı. Önce Toygar Işıklı şimdi de Ebru Gündeş elenmesi üzdü gerçekten, geçmiş olsun.@mesmeso
Bu hafta beklediğimden iyi puanlar geldi ama sıralama olarak yine 7'de kaldık.Yavaş yavaş vites artırmanın vakti geldi.
Bu arada gece boyunca başa baş gittiğimiz Hadise'yle yine altlı üstlü olmuşuz.
@slhttnmtl Ama bu sefer ben önde bitirmişim ilginç bir şekilde.
Emeklerine sağlık.@kerem
Gayet iyi gitmişsin zaten, mantıklı bir tercih olmuş.Aslında bu hafta başka şarkıyla gelecektim ama onu çıkardım.4.haftaya gidebilecek bir şarkıydı ama forum düşündürdü.
Yine de fena değildi puanın.
![]()
Biz senin bu halini seviyoruz. Öyle sadece konu açığp köşeye çekilmek olmuyor, yakışmıyor da.Bu arada MS konuları ile çenem düşmeye başladı iyice.Nazar değmesin.
![]()