eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Siz böyle deyince daha fazla üzüldüm ama vaktim yoktu maalesef. :( Sadece recap kısımlarını dinleyip oy vermeye gönlüm razı olmadı.
Genelde herkes recap kısımlarını dinleyerek oy veriyor aslında. Recaplar bu yüzden var. :(
------

Hem Candan Erçetin, hem İzel bu hafta güzel parçalar ile yarıştı. O yüzden ikisinin de ilk 3'te yer alması şaşırtmadı. Tebrikler. :bhr: @xBUGRAx @The_Erinch

İki puan fark ile elenmesi Ebru Gündeş'in üzücü, yarışmada kıymeti bilinmedi. Üzüldüm. :( @mesmeso
Şok bir eleme olacka demiştim ve oldu. :(

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
@kerem Güzel bir sonuclardı eline emeğine sağlık :Z :Z :Z

@xBUGRAx @The_Erinch @Silinmiş Üye @phoebebuffay tebrikler puan için :bhr::bhr::bhr:

Tarkan en itici şarkısıydı @Tolstoyevski @Maskeli Fedai e all starda kullanma diyordum elinde çok geniş liste var bence planlama eksiğin var bu şarkıları kullanmaman lazım her şarkın 10 numara olmalı tarkanda o liste var başarılar :Z

ebruya çok üzüldüm beklemiyordum @mesmeso ne diyim bilemedim eleneceğini düşünmüyordum 🙁🙁🙁

İlk 3 hafta belki forumda olmadım için gerilerde kalıyordu bilmiyorum çokta bişi diyemiyorum bu hafta bizim için başladı zaten herkese tşk ediyorum puanları için :love1::love1::love1:
Çok iyi yarıştın, çok iyi puanlar aldın. Tebrik ederim. Darısı diğer haftaların başına. :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Geçmiş olsun @mesmeso, Ebru Gündeş'in bir sürü daha iyi şarkısı vardı. :( Hem fazla arabesk hem de az bilinen bir şarkıydı. Sonuca pek şaşırmadım. :(

Candan Erçetin ve Teoman'a tebrikler. İki şarkı da daha önce benim de yarıştığım ve çok sevdiğim şarkılar ve zaten ilk iki sıramdaydı. ( (Kal'ı Atiye ile yarışırken kullanmıştım...)

MFÖ'ye güzel puan veren herkese teşekkürler. Şarkının daha da iyisini hak ettiğini düşünsem de istediğimi bulduğum bir hafta oldu genel anlamda. :Z

Final puanı alan @The_Erinch @Silinmiş Üye @xBUGRAx ve @phoebebuffay tebrik ederim. :bhr: Genel olarak yüksek puan verdiğim isimlerdi zaten sevindim. :Z

Ebru Gündeş'in elenmesine çok üzüldüm. Çok güzel bir ses ve çok güzel şarkıları da vardı. Önce Toygar Işıklı şimdi de Ebru Gündeş elenmesi üzdü gerçekten, geçmiş olsun. :( @mesmeso

Bu hafta beklediğimden iyi puanlar geldi ama sıralama olarak yine 7'de kaldık. :A Yavaş yavaş vites artırmanın vakti geldi. :A Bu arada gece boyunca başa baş gittiğimiz Hadise'yle yine altlı üstlü olmuşuz. :A @slhttnmtl Ama bu sefer ben önde bitirmişim ilginç bir şekilde. :A

Emeklerine sağlık. :Z @kerem
Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah. :Z