Cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış, kınıyorum kendisini. Patron koltuğunda oturup bizi yok sayanlara karşı etiketimiz : #HalkıYokSaymaYani ben yarışıyorum öyle mi?
Cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış, kınıyorum kendisini. Patron koltuğunda oturup bizi yok sayanlara karşı etiketimiz : #HalkıYokSaymaYani ben yarışıyorum öyle mi?
Yani ben yarışıyorum öyle mi?
Bende artık bildirim sorunu var. Bunu günlerdir dillendiriyorumCevap verme tenezzülünde bile bulunmamış, kınıyorum kendisini. Patron koltuğunda oturup bizi yok sayanlara karşı etiketimiz : #HalkıYokSayma
Öncelikle geçmiş olsun, nane limon kaynat iç bir şeyin kalmaz.Bende artık bildirim sorunu var. Bunu günlerdir dillendiriyorum
Ve grip olmuşum az merhamet edin
Ve evet, sana 1 hak daha ayarlayacağım
Bir tane 1 TL, kalanı kırmızı miktar koyarız. O 1 TL alma lütfenÖncelikle geçmiş olsun, nane limon kaynat iç bir şeyin kalmaz.
Şaka yapıyorum, insanlarla uğraşmayı ve sinir etmeyi seviyorum sadece. Ben bir daha yarışırsam bazı arkadaşların iyice diline düşerim. O yüzden böyle iyiyim şimdilik.
Bendeki bu şansızlık oldukça o 1 TL düşer benim payıma.Bir tane 1 TL, kalanı kırmızı miktar koyarız. O 1 TL alma lütfen
Nesin sen yedi dağın efesi mi?Göbek adı falan olmaz bizde
Ne sandınNesin sen yedi dağın efesi mi?
Sana öncelikle kısaca kural vs anlatayım.Ben varım yarışmada gelin bakalım çok tatlı bir insanım.
------
Merve Özbey ile bu hafta çok iddialıyım yüksek oylarınızı verin haftaya bomba şarkılar geliyor
Hiç biri şuan aktif değil
Umarım becerebilirimSana öncelikle kısaca kural vs anlatayım.
Şimdi sırayla kutu numaralı söyleyeceksin. Fikirler alacaksın, ilk etapta son kararım deme. Arada tüyo gelir
Sonra olası bir durumda tüm tekliflere yokum deyip son 2 kutu kalırsa gelen son teklifi alma şansın var, veya kutuna gitme veya diğer kutuyu alma şansın var. Anlaşıldı mı?
------
@xdragxx gelir birazdan zaten tanışma vs toplanma biraz zamna alır.
@denizz19 konuya allaım.
Başlıyacağız @Tolstoyevski @Cervantes @serhatt @Özgür @12.Adam @Aserat @Alos @slhttnmtl @Angelica @Turkuazz @EmreCan ve herkes
Nerdesin kız saçaklıGeldim canım geldim
Nerdesin kız saçaklı
Yarışmayla alakan bile yok be Servo Sen oy kullanıyordun dimi güzel oy verAma olmaz böyle resmen reklamını yapıyor.
İnşallah
Sizin evde de misafir eksik olmuyor ne kalabalık ailesinizKızkardeşim arkadaşı ile gelmişti de anca geldim
Yarışmayla alakan bile yok be Servo Sen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Sizin evde de misafir eksik olmuyor ne kalabalık ailesiniz
Ben de geleyim mi misafirÖyle valla bende bıkıyorum