Hadi kendini tanıt başlayalımYarışmayla alakan bile yok be Servo Sen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Sizin evde de misafir eksik olmuyor ne kalabalık ailesiniz
Hadi kendini tanıt başlayalımYarışmayla alakan bile yok be Servo Sen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Kullanıyordum ama geçen hafta kullanmayı unutmuşum.Yarışmayla alakan bile yok be Servo Sen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Beni tanımayan yoktur zaten niye tanıtayımHadi kendini tanıt başlayalım
Ben de geleyim mi misafir
Merveyi dinle seversen oy kullan sevmezsen kullanmaKullanıyordum ama geçen hafta kullanmayı unutmuşum.
Minik tanıtma usülBeni tanımayan yoktur zaten niye tanıtayım
Benim saçım marul değil artık be yolarım seniOlur gel babamda desin bu marul saçlı herif kim
Tamam anlaştık.Merveyi dinle seversen oy kullan sevmezsen kullanma
Benim saçım marul değil artık be yolarım seni
Niye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadınMinik tanıtma usül
KestimVideoda gördüğüm kadarı ile olmaya başlamış
Unutma hasta halimle sunuyorum video canlı yayın anca böyleNiye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadın
Ben Deniz 29 yaşındayım yakışıklı ve öz güveni yüksek biriyim. Öğretmenim. Sosyal medya fenomenlerinden biriyim.
------
Kestim
Niye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadın
Ben Deniz 29 yaşındayım yakışıklı ve öz güveni yüksek biriyim. Öğretmenim. Sosyal medya fenomenlerinden biriyim.
------
Kestim
9 Numara diyorum @Özgür Bana kazık atmazUnutma hasta halimle sunuyorum video canlı yayın anca böyle
Tamam ilk konuda kutu açanlar ve para ağacı bak. Göz gezdir ve aklındaki ilk numarayı paylaş
Değil miyim kızIyy birde yakışıklıyım diyor yaa @Dosi
Güzel yaklaşım ama önce bi fikir mi alsan? ya da sen bilirsin9 Numara diyorum @Özgür Bana kazık atmaz
21.30 diye biliyordur kesin at işten@xdragxx hadi ben dün bahanem vardı ama yinede en başa yetiştim. İnsan hep bi 15 dakika önce gelir
Kimsenin fikrine ihtiyacım yok fikri kimden alıyoruz kimse yok ki @Cervantes versin mademGüzel yaklaşım ama önce bi fikir mi alsan? ya da sen bilirsin