Hadi kendini tanıt başlayalımYarışmayla alakan bile yok be ServoSen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Sizin evde de misafir eksik olmuyor ne kalabalık ailesiniz![]()
Hadi kendini tanıt başlayalımYarışmayla alakan bile yok be ServoSen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Kullanıyordum ama geçen hafta kullanmayı unutmuşum.Yarışmayla alakan bile yok be ServoSen oy kullanıyordun dimi güzel oy ver
İnşallah
------
Beni tanımayan yoktur zaten niye tanıtayımHadi kendini tanıt başlayalım
Ben de geleyim mi misafir![]()
Merveyi dinle seversen oy kullan sevmezsen kullanmaKullanıyordum ama geçen hafta kullanmayı unutmuşum.![]()
Minik tanıtma usülBeni tanımayan yoktur zaten niye tanıtayım![]()
Benim saçım marul değil artık be yolarım seniOlur gel babamda desin bu marul saçlı herif kim
Tamam anlaştık.Merveyi dinle seversen oy kullan sevmezsen kullanma![]()
Benim saçım marul değil artık be yolarım seni![]()
Niye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadınMinik tanıtma usül![]()
KestimVideoda gördüğüm kadarı ile olmaya başlamış![]()
![]()
Unutma hasta halimle sunuyorumNiye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadın
Ben Deniz 29 yaşındayım yakışıklı ve öz güveni yüksek biriyim. Öğretmenim. Sosyal medya fenomenlerinden biriyim.
------
Kestim![]()
Niye ciddileştin tanımasam inanacağım biraz güler yüz göster suratsız kadın
Ben Deniz 29 yaşındayım yakışıklı ve öz güveni yüksek biriyim. Öğretmenim. Sosyal medya fenomenlerinden biriyim.
------
Kestim![]()
9 Numara diyorum @Özgür Bana kazık atmazUnutma hasta halimle sunuyorumvideo canlı yayın anca böyle
Tamam ilk konuda kutu açanlar ve para ağacı bak. Göz gezdir ve aklındaki ilk numarayı paylaş![]()
Değil miyim kız
Güzel yaklaşım ama önce bi fikir mi alsan?9 Numara diyorum @Özgür Bana kazık atmaz![]()
21.30 diye biliyordur kesin@xdragxx hadi ben dün bahanem vardı ama yinede en başa yetiştim. İnsan hep bi 15 dakika önce gelir![]()
Kimsenin fikrine ihtiyacım yokGüzel yaklaşım ama önce bi fikir mi alsan?ya da sen bilirsin
![]()