Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bende artık bildirim sorunu var. Bunu günlerdir dillendiriyorum :T:
Ve grip olmuşum az merhamet edin :T

Ve evet, sana 1 hak daha ayarlayacağım :A
Öncelikle geçmiş olsun, nane limon kaynat iç bir şeyin kalmaz. :(
Şaka yapıyorum, insanlarla uğraşmayı ve sinir etmeyi seviyorum sadece. :A Ben bir daha yarışırsam bazı arkadaşların iyice diline düşerim. :A O yüzden böyle iyiyim şimdilik. :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Öncelikle geçmiş olsun, nane limon kaynat iç bir şeyin kalmaz. :(
Şaka yapıyorum, insanlarla uğraşmayı ve sinir etmeyi seviyorum sadece. :A Ben bir daha yarışırsam bazı arkadaşların iyice diline düşerim. :A O yüzden böyle iyiyim şimdilik. :Z
Bir tane 1 TL, kalanı kırmızı miktar koyarız. O 1 TL alma lütfen :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Ben varım yarışmada gelin bakalım:A çok tatlı bir insanım.
------

Merve Özbey ile bu hafta çok iddialıyım yüksek oylarınızı verin haftaya bomba şarkılar geliyor :A
Sana öncelikle kısaca kural vs anlatayım.
Şimdi sırayla kutu numaralı söyleyeceksin. Fikirler alacaksın, ilk etapta son kararım deme. Arada tüyo gelir :A

Sonra olası bir durumda tüm tekliflere yokum deyip son 2 kutu kalırsa gelen son teklifi alma şansın var, veya kutuna gitme veya diğer kutuyu alma şansın var. Anlaşıldı mı? :A
------

------

Merve Özbey ile bu hafta çok iddialıyım yüksek oylarınızı verin haftaya bomba şarkılar geliyor :A
------

@serhatt @Özgür @mrt-06 @xBUGRAx gelin dedikodu edelim :A
Hiç biri şuan aktif değil :F
------

------

------

@serhatt @Özgür @mrt-06 @xBUGRAx gelin dedikodu edelim :A

Sana öncelikle kısaca kural vs anlatayım.
Şimdi sırayla kutu numaralı söyleyeceksin. Fikirler alacaksın, ilk etapta son kararım deme. Arada tüyo gelir :A

Sonra olası bir durumda tüm tekliflere yokum deyip son 2 kutu kalırsa gelen son teklifi alma şansın var, veya kutuna gitme veya diğer kutuyu alma şansın var. Anlaşıldı mı? :A
------

Umarım becerebilirim:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi