Kaç kişi çağırırsan çağır @denizz19 i yok edemezsiniz ondaki çeneye baş gelemezsiniz 500.000 TL alır gider
Yok zaten ben bırakıırm öyle bir durumdaDün akşam ki gibi 4 saat sürerse beni yok bilin.
Relax olun sanki başka işleriniz var boş boş takılıyorsunuz etraftaYok zaten ben bırakıırm öyle bir durumda
Jet hızı ile olacak @denizz19
Atom parçacıklarını inceliyoruz, ne boş takılmasıRelax olun sanki başka işleriniz var boş boş takılıyorsunuz etrafta
Sabahtan akşama kadar forumda takılıyor hepsi bir de havalı havalı hareketler burada olmasalar ınstagramda insanların ne yaptıklarına bakacaklarAtom parçacıklarını inceliyoruz, ne boş takılması
En azından senin gibi başka şeylere bakmıyoruzSabahtan akşama kadar forumda takılıyor hepsi bir de havalı havalı hareketler burada olmasalar ınstagramda insanların ne yaptıklarına bakacaklar
Ne demek istedin aklımdan fesatlık geçiyor yoksaEn azından senin gibi başka şeylere bakmıyoruz
Ne kadar erken Başlayabiliriz DenizNe demek istedin aklımdan fesatlık geçiyor yoksa
Ne kadar erken gelirsem :aaNe kadar erken Başlayabiliriz Deniz
Gripsen uzak dur benden 21:00 gibi gelmeye çalışırımErken gel, ben grip olmuşum. Şuan fena değilim ama akşamları ağır olabiliyor insan
Video sistemi ile online bağlantı yapacağım merak etme halkın sağlığı önemli Acun Survivor zamanı tr ye gelip bağlanırdı Dominik'eGripsen uzak dur benden 21:00 gibi gelmeye çalışırım
Bana fark etmezVideo sistemi ile online bağlantı yapacağım merak etme halkın sağlığı önemli Acun Survivor zamanı tr ye gelip bağlanırdı Dominik'e
Sağlıklı olan @xdragxx yardımcı sunucu olacak.
20.30'da olur
Duyguların karşılıklı olma hissine bayılıyorum şaka şaka severim seni kerata elimde büyüdün.Ben de aynı şeyleri senin için düşünüyorum ve o yüzden bugün @Dosi'ye sen sun dedim...
Ben zaten baş sunucuyum merak etme yarışmaya katılırken zaten beni sunucu olarak tercih etmiştin, bir ara inkar etmiştin ama ikimizde biliyoruz@xdragxx çok haz etmiyorum kendisinden biraz kendini beğenmiş bir tip sen gel.
Duygular karşılıklı maşallahBen de aynı şeyleri senin için düşünüyorum ve o yüzden bugün @Dosi'ye sen sun dedim...
Aynen köftehor ben de seni severimDuyguların karşılıklı olma hissine bayılıyorum şaka şaka severim seni kerata elimde büyüdün.
Off her şeyden kendine pay çıkarıyorsunBen zaten baş sunucuyum merak etme yarışmaya katılırken zaten beni sunucu olarak tercih etmiştin, bir ara inkar etmiştin ama ikimizde biliyoruz
Duygular karşılıklı maşallah
Duyguların karşılıklı olma hissine bayılıyorum şaka şaka severim seni kerata elimde büyüdün.
Birbirinize gelsin buAynen köftehor ben de seni severim