@xdragxx bu arkadaşın suratına hani sanal reklam uygulayacaktın? Her bölüm bir başkası üzerime oynuyor.Nerden bileyim ne zaman ? Ben sonuç odaklı bakıyorum.
@xdragxx bu arkadaşın suratına hani sanal reklam uygulayacaktın? Her bölüm bir başkası üzerime oynuyor.Nerden bileyim ne zaman ? Ben sonuç odaklı bakıyorum.
Düşüneyim düşüneyim diyorum sürekli karar ver diye baskı geliyor ben de daha fazla bekletmemek için her şeyi saldım artık yeter.Yokkk artık niye bu kadar ciddisin boşver
Sana durum kötüye giderken tüyo veriyorum derken bile kutun mavi demek istedim.Ya tamam Allah belamı versin ya yeter. Böyle durumlarda kararsız kalıp strese giren biri olarak belki de hiç yarışmamam gerekirdi ama temkinli olmak için batırdım. Neyse sağlık olsun ve herkesin emeğine sağlık.
Zaten her teklifte 10 dakikadan fazla düşündün gerçek yarışmada bile bu kadar düşünülmesine müsade edilmiyor kiDüşüneyim düşüneyim diyorum sürekli karar ver diye baskı geliyor ben de daha fazla bekletmemek için her şeyi saldım artık yeter.
Gayet iyi yarıştın, sadece sonlarda çok kararsız kaldın. Biz izlerken çok eğlendik, sen de iyi vakit geçirdiysen gerisini düşünme bile.Ya tamam Allah belamı versin ya yeter. Böyle durumlarda kararsız kalıp strese giren biri olarak belki de hiç yarışmamam gerekirdi ama temkinli olmak için batırdım. Neyse sağlık olsun ve herkesin emeğine sağlık.
3 şarkı paylaştım bir ara. 15 küsür olduZaten her teklifte 10 dakikadan fazla düşündün gerçek yarışmada bile bu kadar düşünülmesine müsade edilmiyor ki
Bari kendimi daha fazla suçlu hissettirme tamam.Sana durum kötüye giderken tüyo veriyorum derken bile kutun mavi demek istedim.
Yinede 12.500 aldın ama 22.000i alsaydın daha iyi olurdu. Beni dinlemedin.
Yarışma için teşekkürler 🤗
Seninde avatarına bakınca balığının yanaklarını mıncıklayacası geliyor.
Kutunda 500 vardı. Hamdi'yi 12 bin tokatladınBari kendimi daha fazla suçlu hissettirme tamam.
@Tolstoyevski söyledim anında kaldırttım.@xdragxx bu arkadaşın suratına hani sanal reklam uygulayacaktın? Her bölüm bir başkası üzerime oynuyor.
@Aserat a en başından beri yardımcı oldum yaranamadım, en kritik noktada Doğan'ın kutusunu al dedim dinlemedi, e ben daha ne yapayım.@Doğan 'ın kutusu 40 bin.
Sana sarılarda büyük açar mavi yok dedim.
@serhatt git Doğan'ı seç dedi ve ben sana @serhatt seni iyi yönlendirdi derken yine onu dinle dedim. Sonra sana kutunda düşük hisettin hep derken kutu değiş diye bir tüyo daha verdim. Üstelik sana defalarca sana tüyo veriyorum diye üstüne basa basa dedim beni dinlemen için @Aserat
Ben bu bölümde elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım. Kendi kutumda mavi var dedim ve mavi çıktı. @EmreCan ' da düşük vardır dedim, mavi çıktı. @Özgür'ün kutusunda sarı vardır dedim, mavi çıktı. Sen kutumda kırmızı var dedin ama ben @Aserat 'a onun dediklerinin genelde tam tersi çıkıyor onu açtırabilirsin dedim, senin kutudan da mavi çıktı. Bir tek @Burak97' de yanıldım, onda 100.000 çıktı. Bir de bana 500.000 açtın diyorsun.@Tolstoyevski söyledim anında kaldırttım.
Heyrcan mi sen mi
Bu hafta elenirsem paylaşamamArtık her yarışma bir kişiyi alacağız. Yarın @denizz19 Merve'nin şarkılarını paylaşır
Çok sönük açıklamışsın beni
Neredeyse 4 saat süren bir yarışmayı geride bıraktık Konuda bulunan ve yorum yazan herkese teşekkürler 4 saat boyunca bizi terk etmediğiniz için.
Aserat başlangıçta ben şanssızım dedi ve yarışma sonu da pek iyi bitmedi maalesef. Yine de 12.500 TL fena para değil güzel bir hafta sonu kaçamağı yaparak tatil yapabilirsin
Yarın da @denizz19'un yarışmasıyla sizlerle brikte olacağız...
@Cervantes kendi başını kendi yakacak@EmreCan @12.Adam gelin yarın @denizz19 kardeşimize yardım edelim yoksa @Cervantes onu da yakar bak yardım ettiği yarışmacılar 1k,10 tl ve 12,5k aldı
TerbiyesizBekleyen yok zaten naş.
------
Böyle muhtaç kalırsın işte bana.