Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü. Doğan'ın kutusunu al bu da son sözüm...@serhatt uğursuzu da demişti ama onun büyüsü kaçtı.
Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü. Doğan'ın kutusunu al bu da son sözüm...@serhatt uğursuzu da demişti ama onun büyüsü kaçtı.
Beni o kadar batırmışken sana güvenebilir miyim.Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü. Doğan'ın kutusunu al bu da son sözüm...
Ben 500.000 açmadım yarışmayı yanlış takip etmişsin.Dedi kendisi de 500 bin açan faydasız.
Uğursuz mu? Yazıklar olsun 2 dkda sattın arkadaşlığımız bitti byyy@Tolstoyevski ve ben dedik ama @Doğan diye. @Aserat Sen @EmreCan ve @12.Adam uğursuzlarına ne bakıyorsun. Onların kendine faydası yok.
Ne batırması, benim sayemde geldin buralara kadar.Beni o kadar batırmışken sana güvenebilir miyim.
Doğru mu @xdragxx ?Heee bende benim kutumdan 500 çıktı diyon sandım pardon Valla ne kadar aldığını hatırlamıyorum ama @Dosi tam bir cimri aramızda kalsın 65 k olarak anlaştık bana 10 k verdi o kadar emeğe yazık oldu @xdragxx ve @Cervantes de şahit
Yok iftiraDoğru mu @xdragxx ?
Doğruyu savun... Hakkıma daha fazla girmeyin yeter artıkYok iftira
Ne güzel işte izin günümde sabahlardıkAllah'tan son 2'ye 500.000 TL kalmadı yoksa sabaha kadar burdaydık...
Gerçekleri söylediğin için sağol canım. @Aserat
Yarın burada ol yeni yarışma varNe güzel işte izin günümde sabahlardık
Sen de yarışmayı iyi takip etmemişsin. Etsen beni söylerdin burada. @xdragxx
100.000 açtırdın sen deSen de yarışmayı iyi takip etmemişsin. Etsen beni söylerdin burada. @xdragxx