Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü.@serhatt uğursuzu da demişti ama onun büyüsü kaçtı.![]()
Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü.@serhatt uğursuzu da demişti ama onun büyüsü kaçtı.![]()
Beni o kadar batırmışken sana güvenebilir miyim.Abuk subuk konuşarak sen bozdun büyüyü.Doğan'ın kutusunu al bu da son sözüm...
Ben 500.000 açmadım yarışmayı yanlış takip etmişsin.Dedi kendisi de 500 bin açan faydasız.![]()
Uğursuz mu? Yazıklar olsun 2 dkda sattın arkadaşlığımız bitti byyy@Tolstoyevski ve ben dedik ama @Doğan diye.@Aserat Sen @EmreCan ve @12.Adam uğursuzlarına ne bakıyorsun. Onların kendine faydası yok.
![]()
Ne batırması, benim sayemde geldin buralara kadar.Beni o kadar batırmışken sana güvenebilir miyim.![]()
Doğru mu @xdragxx ?Heee bende benim kutumdan 500 çıktı diyon sandım pardonValla ne kadar aldığını hatırlamıyorum ama @Dosi tam bir cimri aramızda kalsın 65 k olarak anlaştık bana 10 k verdi o kadar emeğe yazık oldu
@xdragxx ve @Cervantes de şahit
![]()
Yok iftiraDoğru mu @xdragxx ?![]()
Doğruyu savun... Hakkıma daha fazla girmeyin yeter artıkYok iftira![]()
Ne güzel işte izin günümde sabahlardıkAllah'tan son 2'ye 500.000 TL kalmadı yoksa sabaha kadar burdaydık...
Yarın burada ol yeni yarışma varNe güzel işte izin günümde sabahlardık![]()
100.000 açtırdın sen deSen de yarışmayı iyi takip etmemişsin. Etsen beni söylerdin burada.@xdragxx