Değil miyim kız
Dosiye katılıyorum karizmatiksin
Değil miyim kız
Eminsen son kararım demeden açmayız @Özgür 'üKimsenin fikrine ihtiyacım yok fikri kimden alıyoruz kimse yok ki @Cervantes versin madem
Eminim tabiki benim kardeşim bana yamuk yapmazEminsen son kararım demeden açmayız @Özgür 'ü
Onda yüksek vardır, ben kendi kutumda düşük hissediyorum aç gitsin.Kimsenin fikrine ihtiyacım yok fikri kimden alıyoruz kimse yok ki @Cervantes versin madem
Seni dinlemek istemiyorumOnda yüksek vardır, ben kendi kutumda düşük hissediyorum aç gitsin.
Özgür son kararım de ozaman o lafı duymadan açmıyoruzEminim tabiki benim kardeşim bana yamuk yapmaz
Özgür son kararım be aç şu kutuyuÖzgür son kararım de ozaman o lafı duymadan açmıyoruz
Cidden öyle olmuş bir an panik oldum yanlış gün mü aldım diyeÖzgür 2 gün üst üste 1 TL açtı
Yok yok kontrol ettim benCidden öyle olmuş bir an panik oldum yanlış gün mü aldım diye
Benle konuş kendi kendine konuşma saksı değilim ben sunucu. .ssÖzgür 2 gün üst üste 1 TL açtı
Ozaman yeni bir kutu söyle
Seninle konuşacağım zamanlar da gelecek bu sadece bilgiydiBenle konuş kendi kendine konuşma saksı değilim ben sunucu. .ss
O ortaya yazar. Şuan sunucu benimBenle konuş kendi kendine konuşma saksı değilim ben sunucu. .ss
Benim farkım o canım ben hemen söyleyeceğim.Ozaman yeni bir kutu söyle
En düşükten ilk kutuda kurtulmak büyük başarı
Kutudaki miktarı karıştırıpta bize hiç öyleymiş gibi yutturduğunuz oldu mu? Doğruyu söyleyin. @xdragxxCidden öyle olmuş bir an panik oldum yanlış gün mü aldım diye
Yok henüz olmadıKutudaki miktarı karıştırıpta bize hiç öyleymiş gibi yutturduğunuz oldu mu? Doğruyu söyleyin. @xdragxx