Güzel puanların önemli Yusufçuğum
Güzel puanların önemli Yusufçuğum
Sağlık olsun sen de güzel vermişsindir inşallahHepsini dinledim puanlarım hazır. Geceye atarım. Geçen hafta çok düşük puan verdiğim 2 isim çift puan aldı, yüksek puan verdiğim 2 isim ise baya düşük puan aldı. İlginç bir oylama oldu. Paylaşırken beğenip yüksek puan veririm dediklerim aşağı kaydı, çok iyi şarkılar vardı.
@denizz19 3. kez değiştirmişsim, diğer 2 şarkı çok çok daha iyiydi. Umarım iyi puan alırsın.
Tipten almazlar seni salona. .ssYarın spora başlıyorum biraz cıbır kız ve parlak oğlan gözlemlicem
Seni sunuculuktan şutlasın bence.@dreamy'i şutla sen. Diğerlerinin vakti var hala.
Yarın spora başlıyorum biraz cıbır kız ve parlak oğlan gözlemlicem
Aklıma kazımışke.
Senin gibi bir gözü başka bir gözü başka bakıyor dilide hep dışarda hazır olda @kerem @slhttnmtl @serhatt
Alman kafasını da ilk kez duydum. @Çiğdem
çünkü @The_Erinch yaslılıktan dolayı yanlıs yazmıs Alaman kafası diyecek
Kesin evcil kedisidir, nasıl döve döve eğittiyse artıkSenin gibi bir gözü başka bir gözü başka bakıyor dilide hep dışarda hazır olda @kerem @slhttnmtl @serhatt
Olm sıcaktan bayıldın galiba...Buralardayım Noldu 😱
Amaan hiç o yönden düşünmedimOlm sıcaktan bayıldın galiba...
Şurada şarkına atıfta bulunduk
Ben puanımı verirken aslında ne güzel şeyler düşünmüştüm...En iyisi değiştirem @keremAmaan hiç o yönden düşünmedim
Yoğunluğum biraz azalsın gelicem inş.Bakalım ruhuuu yetecek mi 😊😊 Ortanca nerelerde @mrt-06 😇
Kıskanç @Forumdash şop yapıp kendisine sarılttı.Ayy onlar çok komikti yaaa @mrt-06 İlk aile fotomuzu yapmıs pikaçu kerem o diğer moruklar benle @Forumdash @Forumdash Bir baktı bu olmamış deyip ikinci resmide o yapmıstı @serhatt @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 106487
Ekli dosyayı görüntüle 106488
Ortanca Sincabı topak altından çıkardık @Çiğdem sen kayboldunYoğunluğum biraz azalsın gelicem inş.
Aa duymamış olayım sonra telafi ederimBen puanımı verirken aslında ne güzel şeyler düşünmüştüm...En iyisi değiştirem @kerem
Sen bu huysuz bunak neyi beğenmedi diye şaşkınlıkla bekliyordun