E günaydın.Palyaçolar öyle miymiş
E günaydın.Palyaçolar öyle miymiş
Ben anlamam böyle şeylerdenE günaydın.
Anladığın bir halt yok ki zaten şu dünya üzerinde.Ben anlamam böyle şeylerden
Hepsini dinledim puanlarım hazır. Geceye atarım. Geçen hafta çok düşük puan verdiğim 2 isim çift puan aldı, yüksek puan verdiğim 2 isim ise baya düşük puan aldı. İlginç bir oylama oldu. Paylaşırken beğenip yüksek puan veririm dediklerim aşağı kaydı, çok iyi şarkılar vardı.MusicSurvivor 10. Sezon 4. Hafta oylaması an iyibariyle başlamıştır. Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz. Jüri Başkanlarımız 6-16 puan aralığında oy kullanabileceklerdir. Hadi bakalım, herkese kolay gelsin.
1. maNga - Hint Kumaşı
2. Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
3. Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı
4. Edis - Olmamış Mı
5. Tarkan - Acımayacak
6. MFÖ - Mecburen
7. Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
8. Ebru Gündeş - Seni Seviyorum
9. Teoman & Atiye - Kal
10. Merve Özbey - Güvercin
11. Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
12. Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
13. Hadise - Nerdesin Aşkım
14. Model - Makyaj
15. Pinhani - Gönül Dağı
16. İzel - Işıklı Yol
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Eski şeylerden anlarımAnladığın bir halt yok ki zaten şu dünya üzerinde.
İçin geçmiş senin. .ssEski şeylerden anlarım
Bende telif yediği hiç gözükmüyor maalesef. Şarkının tam halini oynatma listesine ekledim ama.Şarkıma telif göndermişler onu düzeltsene
Bu hafta cover ve akustik şarkılar açısından bereketli bir hafta. Orjinal şarkısıyla gelen sayılı isimler var. Gelen oylar da birbirinden karmakarışık.Hepsini dinledim puanlarım hazır. Geceye atarım. Geçen hafta çok düşük puan verdiğim 2 isim çift puan aldı, yüksek puan verdiğim 2 isim ise baya düşük puan aldı. İlginç bir oylama oldu. Paylaşırken beğenip yüksek puan veririm dediklerim aşağı kaydı, çok iyi şarkılar vardı.
@denizz19 3. kez değiştirmişsim, diğer 2 şarkı çok çok daha iyiydi. Umarım iyi puan alırsın.
2 ve 3.haftalar sonucları çok tuhaftı izelin o şarkılarla İlk hafta zaten yarışmadı @keremMaalesef erkenden kullanmak zorunda kaldım bu yüzden. Hoşgeldin.
İdil'siz olmaz. Ben bu şarkıyı biliyordum da Adanalı'da ses getirdiğini unutmuşum.
@dreamy'i şutla sen. Diğerlerinin vakti var hala.
Alman kafasını da ilk kez duydum. @ÇiğdemDüetli seçenekler, cover, canlı performanslar karma bir hafta olmuş... Herkese başarılar şimdiden, henüz puan vermedim. Akşam aşımdan sonra Alman kafası ile dinleyip, puan verem 🤭🤭🤭
Senin Harun nerede en çok onu şutlamak hoşuma gidiyorduİdil'siz olmaz. Ben bu şarkıyı biliyordum da Adanalı'da ses getirdiğini unutmuşum.
------
@dreamy'i şutla sen. Diğerlerinin vakti var hala.
çünkü @The_Erinch yaslılıktan dolayı yanlıs yazmıs Alaman kafası diyecekAlman kafasını da ilk kez duydum. @Çiğdem
@pompy'i en iyi anlayan üyelerden biriyim. İletişim konusunda kimseyle de sorunu yok. Pazarlığı istediğimiz gibi yapabiliriz.İletişim konusunda başarılı olabilecek msn? Devrik cümlede kendisi bir marka
Bunu sözde doğum günü srprizim olarak hazırlamıştınız, sonra çorba ettiniz.Ayy onlar çok komikti yaaa @mrt-06 İlk aile fotomuzu yapmıs pikaçu kerem o diğer moruklar benle @Forumdash @Forumdash Bir baktı bu olmamış deyip ikinci resmide o yapmıstı @serhatt @kerem
Ekli dosyayı görüntüle 106487
Ekli dosyayı görüntüle 106488
O ne zaman MS'de yarıştı ki?Senin Harun nerede en çok onu şutlamak hoşuma gidiyordu
Sana da artık Türk yerine Türkücü diyeceğim.çünkü @The_Erinch yaslılıktan dolayı yanlıs yazmıs Alaman kafası diyecek