eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta

Oylarımı yolladım;
Tekrardan herkese başarılar diliyorum.

İlerleyen süreçlerde düetler;cover yada canlı denemelerin daha az olacağı seçenekler görmek dileğiyle.

• Beğendim
Reactions: kerem
MusicSurvivor 10. Sezon 4. Hafta oylaması an iyibariyle başlamıştır. Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz. Jüri Başkanlarımız 6-16 puan aralığında oy kullanabileceklerdir. Hadi bakalım, herkese kolay gelsin. :Z

1. maNga - Hint Kumaşı
2. Serdar Ortaç & Hande Yener - İki Deli
3. Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağı
4. Edis - Olmamış Mı
5. Tarkan - Acımayacak
6. MFÖ - Mecburen
7. Tuğba Yurt - Vur Yüreğim
8. Ebru Gündeş - Seni Seviyorum
9. Teoman & Atiye - Kal
10. Merve Özbey - Güvercin
11. Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh
12. Yeni Türkü - Yağmurun Elleri
13. Hadise - Nerdesin Aşkım
14. Model - Makyaj
15. Pinhani - Gönül Dağı
16. İzel - Işıklı Yol

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hepsini dinledim puanlarım hazır. Geceye atarım. Geçen hafta çok düşük puan verdiğim 2 isim çift puan aldı, yüksek puan verdiğim 2 isim ise baya düşük puan aldı. İlginç bir oylama oldu. Paylaşırken beğenip yüksek puan veririm dediklerim aşağı kaydı, çok iyi şarkılar vardı.

@denizz19 3. kez değiştirmişsim, diğer 2 şarkı çok çok daha iyiydi. Umarım iyi puan alırsın.

Şarkıma telif göndermişler onu düzeltsene :A :A
Bende telif yediği hiç gözükmüyor maalesef. Şarkının tam halini oynatma listesine ekledim ama. :D
------

Hepsini dinledim puanlarım hazır. Geceye atarım. Geçen hafta çok düşük puan verdiğim 2 isim çift puan aldı, yüksek puan verdiğim 2 isim ise baya düşük puan aldı. İlginç bir oylama oldu. Paylaşırken beğenip yüksek puan veririm dediklerim aşağı kaydı, çok iyi şarkılar vardı.

@denizz19 3. kez değiştirmişsim, diğer 2 şarkı çok çok daha iyiydi. Umarım iyi puan alırsın.
Bu hafta cover ve akustik şarkılar açısından bereketli bir hafta. Orjinal şarkısıyla gelen sayılı isimler var. Gelen oylar da birbirinden karmakarışık. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Ayy onlar çok komikti yaaa :F :F :F @mrt-06 İlk aile fotomuzu yapmıs pikaçu kerem o diğer moruklar benle @Forumdash :F @Forumdash Bir baktı bu olmamış deyip ikinci resmide o yapmıstı :F :F :F @serhatt @kerem

Ekli dosyayı görüntüle 106487

Ekli dosyayı görüntüle 106488
Bunu sözde doğum günü srprizim olarak hazırlamıştınız, sonra çorba ettiniz. :F
------

Senin Harun nerede en çok onu şutlamak hoşuma gidiyordu :A
O ne zaman MS'de yarıştı ki? :A

Forumdan uzak huzurlu bir yerde. :A @Çiğdem

Bunu sözde doğum günü srprizim olarak hazırlamıştınız, sonra çorba ettiniz. :F
Doğum gününü kutluyoruz senin derdin doğum gününde şuydu - Alamancı baslığını kaldırsana çiğdem alamancı başlığını kaldırsana çiğdem :F :F :F @xemrexxx @serhatt