Seninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydi![]()
Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.Dost acı söyler.![]()
Seninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydi![]()
Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.Dost acı söyler.![]()
Ama bunu kullandım. Onu kullanırsam güzel bir tanesini elemem lazımdı.Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.![]()
Onu sonlara doğru saklaması iyi.Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.![]()
Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum benBenim sponsorlarım var onlar alıyor bana uydurma. .ss
12. hafta, ceyrek ve yari finalde olacak zaten. Iste o zaman dananin kuyrugu kopacak. Simdi biraz erken. Hem ne kadar cok yarismaci o kadar iyi.@kerem Süpriz bir 2 li eleme yapıp, heyecan katma vakti gelmedi mi? Herkes bir dirilsin 🤣 @Çiğdem @Tolstoyevski
Kız o çöpçünün getirdiği şeyleri giyer miyim ben be?Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum ben![]()
![]()
@kerem @xemrexxx @Maskeli Fedai
![]()
@slhttnmtl Harry Kırık Kalpler Durağında yerini ayırıyorum 😇 @kerem @Çiğdem 😊🤭Onu sonlara doğru saklaması iyi.Top10'da kaç haftadır zirvede.
![]()
Sarkici senin, sarki senin. Bakalim bi' bu hafta kim elenecek bende merak ediyorum.Ama bunu kullandım. Onu kullanırsam güzel bir tanesini elemem lazımdı.
Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum ben![]()
![]()
@kerem @xemrexxx @Maskeli Fedai
![]()
Emekçi kardeşlerimizi niye küçümsüyorsun ukala şey..Kız o çöpçünün getirdiği şeyleri giyer miyim ben be?![]()
Hadise'nin Hay Hay'ı ile Tarkan'ın Hay Hay'ı aynı hafta yarışmalı
İletişim konusunda başarılı olabilecek msn? Devrik cümlede kendisi bir markaMS'yi yeni kanala tasiriz bizde. Hem YS ne güne duruyor ki. @pompy'le yeni sözlesme imzalariz.![]()
Moralim yerinde elenmeyeceğim.Sarkici senin, sarki senin. Bakalim bi' bu hafta kim elenecek bende merak ediyorum.![]()
Biz zenginler bunun için varız.Emekçi kardeşlerimizi niye küçümsüyorsun ukala şey..![]()
Uğraşmasın be umurumda değil.
Seninle oynaşmak istiyorum...
Biz zenginler bunun için varız.![]()
Burda iki arazi satmama bakar onun zenginliğini geçmem için