Keşke tipi yerine şarkısına özen gösterse @Emre Ozansoy
Seninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydi
Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.Dost acı söyler.
Keşke tipi yerine şarkısına özen gösterse @Emre Ozansoy
Seninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydi
Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.Dost acı söyler.
Ama bunu kullandım. Onu kullanırsam güzel bir tanesini elemem lazımdı.Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.
Onu sonlara doğru saklaması iyi. Top10'da kaç haftadır zirvede.Yeni sarkisi Hay Hay'i da kullanabilirdi aslinda.
Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum ben @kerem @xemrexxx @Maskeli FedaiBenim sponsorlarım var onlar alıyor bana uydurma. .ss
12. hafta, ceyrek ve yari finalde olacak zaten. Iste o zaman dananin kuyrugu kopacak. Simdi biraz erken. Hem ne kadar cok yarismaci o kadar iyi.@kerem Süpriz bir 2 li eleme yapıp, heyecan katma vakti gelmedi mi? Herkes bir dirilsin 🤣 @Çiğdem @Tolstoyevski
Kız o çöpçünün getirdiği şeyleri giyer miyim ben be?Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum ben @kerem @xemrexxx @Maskeli Fedai
@slhttnmtl Harry Kırık Kalpler Durağında yerini ayırıyorum 😇 @kerem @Çiğdem 😊🤭Onu sonlara doğru saklaması iyi. Top10'da kaç haftadır zirvede.
Sarkici senin, sarki senin. Bakalim bi' bu hafta kim elenecek bende merak ediyorum.Ama bunu kullandım. Onu kullanırsam güzel bir tanesini elemem lazımdı.
Ayyy ne sponsoru beee @eskici dısarıdan toplayıp getiriyor bilmiyormuyum ben @kerem @xemrexxx @Maskeli Fedai
Emekçi kardeşlerimizi niye küçümsüyorsun ukala şey..Kız o çöpçünün getirdiği şeyleri giyer miyim ben be?
Hadise'nin Hay Hay'ı ile Tarkan'ın Hay Hay'ı aynı hafta yarışmalı
İletişim konusunda başarılı olabilecek msn? Devrik cümlede kendisi bir markaMS'yi yeni kanala tasiriz bizde. Hem YS ne güne duruyor ki. @pompy'le yeni sözlesme imzalariz.
Çocuk okadar uğraşıyor senin için ayıp @eskiciKız o çöpçünün getirdiği şeyleri giyer miyim ben be?
Moralim yerinde elenmeyeceğim.Sarkici senin, sarki senin. Bakalim bi' bu hafta kim elenecek bende merak ediyorum.
Biz zenginler bunun için varız.Emekçi kardeşlerimizi niye küçümsüyorsun ukala şey..
@serhatt Zengin cırlak sosyete ecünnülerindenEmekçi kardeşlerimizi niye küçümsüyorsun ukala şey..
Uğraşmasın be umurumda değil.Çocuk okadar uğraşıyor senin için ayıp @eskici
Seninle oynaşmak istiyorum...
Biz zenginler bunun için varız.
Burda iki arazi satmama bakar onun zenginliğini geçmem için Beni sınamasın@serhatt Zengin cırlak sosyete ecünnülerinden