Emre Ozansoy
Moderatör
Görmedim galıba sen beni o şarekıyı etiketlermisinBenim şarkımı nasıl buldun? Hiç yorum, reaksiyon falan bırakmadın?
@pompy İnanılmaz disiplinli @MAYIS KRALI nı kovmustu yıldızlar yarısıyor sokakta sunmustuk finalleri
Bizden disiplinlisini mi bulacak? Halkin Polisi'nin reklamini da yapariz hem.Az önce dedim. Değişiklikler iyidir her zaman.
Görüşürüz sonuç gecesi.Merak etme bu hafta için o kadar iddiasız olsa koymazdım.
Geleceği görme yeteneğin mi var aşko.
Böyle reytingli bir yapımın arasında reklam yapmak, ona da kazandırır. Doğru.Bizden disiplinlisini mi bulacak? Halkin Polisi'nin reklamini da yapariz hem.
Üstlerde beklemiyorum zaten.Görüşürüz sonuç gecesi.
Etiketlisin diye biliyorum zaten, görmemişsin demek ki.Görmedim galıba sen beni o şarekıyı etiketlermisin
Bu hafta Mor ve Ötesi'nin 2018 yılında single olarak yayınladığı "Sultan-ı Yegah" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
16. sırada olursun bence tahminen.Üstlerde beklemiyorum zaten.
Buda güzel beğendim puanım nasıl olur bilmiyomEtiketlisin diye biliyorum zaten, görmemişsin demek ki.
Sayende hiç dinlemediğim MvÖ şarkılarını dinliyorum.Bu hafta Mor ve Ötesi'nin 2018 yılında single olarak yayınladığı "Sultan-ı Yegah" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Senden gelen alıntılara bakmama kararı aldım, saçma saçma şeyler.16. sırada olursun bence tahminen.
Hem recabini hem listesini aylar önce göndermis bir yarismacim varsa bende onu desteklerim tabii. Su son 2 hafta olmadi ama Tarkan'in efsane sarkilari bekleniyor. @Tolstoyevski
------
Neredesin askim, buradayim askim. Tam senlik.
Keşke tipi yerine şarkısına özen gösterse @Emre OzansoySon bir değişiklikle Küçük Bir Yol'u 2-3 hafta öteye attım. Yani bu haftaki şarkımız herkesin de yakından tanıdığı, Hadise'nin efsanelerinden biri, evlilik programlarına kadar herkesin dilinde gezen Nerdesin Aşkım.
recap - 1.25 - 2.23
Bir kaç şarkısı haricinde işe yarar şarkısı yok cidden.Keşke tipi yerine şarkısına özen gösterse @Emre Ozansoy
Seninkinde o da olsaydı da en azından birine özen gösterebilseydiKeşke tipi yerine şarkısına özen gösterse @Emre Ozansoy
Dost acı söyler.Senden gelen alıntılara bakmama kararı aldım, saçma saçma şeyler.
@kerem Süpriz bir 2 li eleme yapıp, heyecan katma vakti gelmedi mi? Herkes bir dirilsin 🤣 @Çiğdem @Tolstoyevski
Sevindim beğenmene. Güzel bir puan alırım umarım senden.Buda güzel beğendim puanım nasıl olur bilmiyom