Çatla sende, kokuşmuş.@serhatt Zengin cırlak sosyete ecünnülerinden
Çatla sende, kokuşmuş.@serhatt Zengin cırlak sosyete ecünnülerinden
Hhahah @Forumdash ın ruhu yanımda bu hafta @kerem @serhatt@Çiğdem Kızzz kendini genç sanan yaşlı Sincap seni, bu hafta yanına @Forumdash dedeyi almışın.. 2 deli 🤭🤭🤣🤣 @kerem
@Emre Ozansoy 'da küre varmış oradan bakıyor.Geleceği görme yeteneğin mi var aşko.
Sakın satma, seni gebertip ben satacağım tek başıma yiyeceğim.Burda iki arazi satmama bakar onun zenginliğini geçmem için Beni sınamasın
@Forumdash burada olsaydi gurur duyardi bacisiyla. Biz gidince o hortlayacak. @Çiğdem@Çiğdem Kızzz kendini genç sanan yaşlı Sincap seni, bu hafta yanına @Forumdash dedeyi almışın.. 2 deli 🤭🤭🤣🤣 @kerem
Bakalım ruhuuu yetecek mi 😊😊 Ortanca nerelerde @mrt-06 😇
Ruhu batsın. .ss
Seni eleyerek moralini bozabiliriz, cok zor sanki.Moralim yerinde elenmeyeceğim.
@Emre Ozansoy 'da küre varmış oradan bakıyor.
Ahahahahaha
Aaa forumdan atılsın!!!!Seni eleyerek moralini bozabiliriz, cok zor sanki.
Canım ben atılmam, atarım ve attırırım.@Emre Ozansoy da atılsın!
Ha ha ha neyle atıyormuşsun.Canım ben atılmam, atarım ve attırırım.
Elimde olan belgelerle.Ha ha ha neyle atıyormuşsun.
Tamam hadi öyle bir şey de yok.Elimde olan belgelerle.
Emin misin? Zamanı geldiğinde ortaya çıkacak hepsi.Tamam hadi öyle bir şey de yok.
Bahsettiğim görsel.
@Forumdash burada olsaydi gurur duyardi bacisiyla. Biz gidince o hortlayacak. @Çiğdem
Ayy onlar çok komikti yaaa @mrt-06 İlk aile fotomuzu yapmıs pikaçu kerem o diğer moruklar benle @Forumdash @Forumdash Bir baktı bu olmamış deyip ikinci resmide o yapmıstı @serhatt @keremBakalım ruhuuu yetecek mi 😊😊 Ortanca nerelerde @mrt-06 😇