Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.Numara yapma be.
Bana tam, kalan herkese en düşük puanı verirsen çok makbule geçersin. Teşekkürler şimdiden.
Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.Numara yapma be.
Bana tam, kalan herkese en düşük puanı verirsen çok makbule geçersin. Teşekkürler şimdiden.
İnsanların yaş aldıkça zevkleri gelişir normalde. Sende tam tersi olmuş.Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.
Silmedim ben şarkıyı nolur nolmaz diye. Bakarım yetişirsem değiştiririm.@slhttnmtl sarkisi belli olmayan bir tek sen kaldin sanirim, oylama baslayacak bugün hadi.
Mangayıda oylucan@kerem Ahmed banlandı nasıl olucak bu hafta oylama
Aaa evet canım yeni üyelere tanıt Alaman bozuntusu @kerem i.- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
------
Başkanların üzerinede sunucu alamancı @kerem diye olmalı şöyle @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 106482
Yetismezsen -15 ceza puani alirsin. Yetisirsem ne demek?Silmedim ben şarkıyı nolur nolmaz diye. Bakarım yetişirsem değiştiririm.
@slhttnmtl bekletmeyi sever.@slhttnmtl sarkisi belli olmayan bir tek sen kaldin sanirim, oylama baslayacak bugün hadi.
Şarkımı silmedim ki. Yetişmezsem bunla devam edicem.Yetismezsen -15 ceza puani alirsin. Yetisirsem ne demek?
Aman senin zevkin çok iyi @S.G.A.T. dı sanırım beni şikayet ediyordun bana çiğdem ayıları dinliyorsun falan diyor diye oda haklı demişti
Geliştiği için artık beğenmiyorum.İnsanların yaş aldıkça zevkleri gelişir normalde. Sende tam tersi olmuş.
Sunucuyken sen kendini belirtmiyordun ama. Biz niye belirtelim.- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
------
Başkanların üzerinede sunucu alamancı @kerem diye olmalı şöyle @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Aserat
@slhttnmtl @Alos @phoebebuffay @Cervantes @Gerekli24 @Doğan Alamancı @kerem buAaa evet canım yeni üyelere tanıt Alaman bozuntusu @kerem i.
Mikrofonlu sincap koyuyordumya cnmSunucuyken sen kendini belirtmiyordun ama. Biz niye belirtelim.
Cennet mahallesi güzeldi
Harun da pembe mi oluyor bu durumda- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
Korişimiz @xemrexxx
Güllü @serhatt
------
Benim de afislerimi @Tolstoyevski hazirladi sagolsun, orada da gerekli aciklama yapmilmis zaten.Mikrofonlu sincap koyuyordumya cnm
@serhatt a single bile yaptıkGüllü'cügüm de acisini cikariyor hakli olarak. Tutturdu degistir de degistir diye. @Çiğdem gelmeden hicbir sey yapmama dedim.
------
Napiyorsun simdi?
Aaa tşşkler uzaylı beye @TolstoyevskiBenim de afislerimi @Tolstoyevski hazirladi sagolsun, orada da gerekli aciklama yapmilmis zaten.
Tekrar tesekkür edelim @Tolstoyevski'ye.