Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.Numara yapma be.
Bana tam, kalan herkese en düşük puanı verirsen çok makbule geçersin. Teşekkürler şimdiden.![]()
Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.Numara yapma be.
Bana tam, kalan herkese en düşük puanı verirsen çok makbule geçersin. Teşekkürler şimdiden.![]()
İnsanların yaş aldıkça zevkleri gelişir normalde. Sende tam tersi olmuş.Avucunu yalarsın, 3 yılda müzik zevkim epey değişti.![]()
Silmedim ben şarkıyı nolur nolmaz diye.@slhttnmtl sarkisi belli olmayan bir tek sen kaldin sanirim, oylama baslayacak bugün hadi.![]()
Aaa evet canım yeni üyelere tanıt Alaman bozuntusu @kerem i.- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Güllü @serhatt
![]()
------
Başkanların üzerinede sunucu alamancı @kerem diye olmalı şöyle @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 106482
Yetismezsen -15 ceza puani alirsin. Yetisirsem ne demek?Silmedim ben şarkıyı nolur nolmaz diye.Bakarım yetişirsem değiştiririm.
![]()
@slhttnmtl bekletmeyi sever.@slhttnmtl sarkisi belli olmayan bir tek sen kaldin sanirim, oylama baslayacak bugün hadi.![]()
Şarkımı silmedim ki.Yetismezsen -15 ceza puani alirsin. Yetisirsem ne demek?![]()
Aman senin zevkin çok iyi
Geliştiği için artık beğenmiyorum.İnsanların yaş aldıkça zevkleri gelişir normalde. Sende tam tersi olmuş.![]()
Sunucuyken sen kendini belirtmiyordun ama. Biz niye belirtelim.- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Güllü @serhatt
![]()
------
Başkanların üzerinede sunucu alamancı @kerem diye olmalı şöyle @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Aserat
@slhttnmtl @Alos @phoebebuffay @Cervantes @Gerekli24 @Doğan Alamancı @kerem buAaa evet canım yeni üyelere tanıt Alaman bozuntusu @kerem i.![]()
Mikrofonlu sincap koyuyordumya cnmSunucuyken sen kendini belirtmiyordun ama. Biz niye belirtelim.![]()
Cennet mahallesi güzeldi
Harun da pembe mi oluyor bu durumda- JÜRİ BAŞKANLARI -
Kaknem @Aserat
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Güllü @serhatt
![]()
------
Benim de afislerimi @Tolstoyevski hazirladi sagolsun, orada da gerekli aciklama yapmilmis zaten.Mikrofonlu sincap koyuyordumya cnm![]()
![]()
![]()
@serhatt a single bile yaptıkGüllü'cügüm de acisini cikariyor hakli olarak. Tutturdu degistir de degistir diye. @Çiğdem gelmeden hicbir sey yapmama dedim.
------
Napiyorsun simdi?![]()
Aaa tşşkler uzaylı beye @TolstoyevskiBenim de afislerimi @Tolstoyevski hazirladi sagolsun, orada da gerekli aciklama yapmilmis zaten.
Tekrar tesekkür edelim @Tolstoyevski'ye.![]()