Emre Ozansoy
Moderatör
Şu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.Sana yardımcı olsun @Emre Ozansoy
Şu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.Sana yardımcı olsun @Emre Ozansoy
selocan hatları çekmedi için unutmuş ecünnüsünü çekti @slhttnmtl
Millet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir. @Emre Ozansoyİyi bakıyorum şarkıya recap hazırlayayım.
Racapları kendinmi yaptın onu başardıysan tamamdır @keremŞu bir kaç günü atlatayım, sahalara bomba gibi döneceğim.
Tekme vurmak mı? 😱 Gerek yok. İlk defa yarışıyor, olur öyle şeyler.Millet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir. @Emre Ozansoy
Sizin kadar olmaz ama, olur bir şeyler.
Konu acma makinesinden bahsediyoruz. Kaynagi Birsen'den bile önce aciyordu diyebilecek bir hizda hemde.Sana yardımcı olsun @Emre Ozansoy
Evet, kendim yaptım. Ama doğru düzgün yapıp yapmadığım konusunda emin değilim daha.Racapları kendinmi yaptın onu başardıysan tamamdır @kerem
Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.Tekme vurmak mı? 😱 Gerek yok. İlk defa yarışıyor, olur öyle şeyler.
Yavaş yavaş olacak her şey. Hızlanırlar bir iki haftaya, elenmezlerse tabi.Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.
Müzik zevkin geriye gitmiş ama mizah yeteneğin gelişmiş gibi. Güzel espiriydi, güldüm.Geliştiği için artık beğenmiyorum.
Bu aralar biraz yavaşladım.Konu acma makinesinden bahsediyoruz. Kaynagi Birsen'den bile önce aciyordu diyebilecek bir hizda hemde.
@kerem de yarım yamalak yapıyor bosverEvet, kendim yaptım. Ama doğru düzgün yapıp yapmadığım konusunda emin değilim daha.
Algı yaratmaya çalışıyorsun çünkü benim şarkım çoğu kişiden önce belliydi ve atıldı. Ama kimse ucuz numaralarını yemez. recap hazır da 1 dakika olmadı bu ya. 57 saniye falanMillet oylamaya hazir duruma gelmis, o hala recap baksin. Böyle giderse tekmeyi vurmamiz yakindir. @Emre Ozansoy
Boşverilecek bir şey değil ama. Sonuçta buna göre oy veriyorlar.@kerem de yarım yamalak yapıyor bosver
Bu sezon 3 tane 2'li elemeler olacak. O zamana kadar kalirsa büyük basaridir. @Çiğdem @slhttnmtlYavaş yavaş olacak her şey. Hızlanırlar bir iki haftaya, elenmezlerse tabi.
Haftaya şarkımı ilk ben atınca görücen sen. 🥰Ben yavas yarismacilarla anlasamiyorum. @potterhead bile Selocan'dan daha hizli.
İyi bir planlama yaparsa kalır.Bu sezon 3 tane 2'li elemeler olacak. O zamana kadar kalirsa büyük basaridir. @Çiğdem @slhttnmtl
Biz 1 dakikaya cikaririz her türlü. 70 saniye de olabilir, sorun degil.Algı yaratmaya çalışıyorsun çünkü benim şarkım çoğu kişiden önce belliydi ve atıldı. Ama kimse ucuz numaralarını yemez. recap hazır da 1 dakika olmadı bu ya. 57 saniye falan
Lafta kalir yine, sen ve ilk paylasmak. Git önce yapacak tonla islerini hallediver.Haftaya şarkımı ilk ben atınca görücen sen. 🥰
O 3 haftadan @Tolstoyevski canlı çıkmamalı tabutuna girmeli @Emre Ozansoy @The_Erinch @slhttnmtlBu sezon 3 tane 2'li elemeler olacak. O zamana kadar kalirsa büyük basaridir. @Çiğdem @slhttnmtl
Neden? 😱
Sözleri bitiyor neyse bu şekilde atıp bu beladan kurtulayım artık, dert oldu şarkı değiştimek. Bugün tüm recapleri hazırlamaya çalışıcam ama olmaz o kadarı.Biz 1 dakikaya cikaririz her türlü. 70 saniye de olabilir, sorun degil.