Eh 200 binden iyidir.Peki.
25.000 TL
Eh 200 binden iyidir.Peki.
25.000 TL
22 tam.kirmizi numarasıZümr**danka izleyenlere güven olur mu kabahat bende.ss
@Aserat yiğidin malı meydandadır.Ha şunu bileydin.
Of course.@Aserat yiğidin malı meydandadır.
Çok iyi teklif gelecek bir durumda değiliz benceTeklif öncesi son kutu @Aserat
Eğer 200.000 sende değilse ve almazsan teklif çok iyi gelir
mesajları okuyarak son sayfaya geldimFurkan diyen ikinci kişi @xdragxx @Cervantes
senin yanlış hamlelerini görmek için geldim kime yardım ettiysen yandı,gelecekte ki yarışmacıları uyarmaya çalışıyorumFurkan kim herkes Furkan demeye başladı?
Hem sen yine nereden çıktın ortalık karıştırıcı ya.
Hayır yani 10 bin üstü olur manasında o 10 bin altı gelir diye korktu tabi mavi veya 10 bin açarsaÇok iyi teklif gelecek bir durumda değiliz bence
Neyse ki yarışmayı takip edenler o özelliklerin sende olduğunu biliyorlar.mesajları okuyarak son sayfaya geldim
senin yanlış hamlelerini görmek için geldim kime yardım ettiysen yandı,gelecekte ki yarışmacıları uyarmaya çalışıyorum
Son kararın mı?Araf beni açma dedi, Doğan arada kırmızı açıyormuş, 12.Adam kırmızı hissediyormuş o yüzden mecburen @serhatt'a yöneleceğim gibi.
Dur be serhatt desin bir şeylerSon kararın mı?
Benden @Aserat a yardım yok artık... Hakaret etmeden düşünseydi.Dur be serhatt desin bir şeyler
Acele etme diye laf eden sendin şimdi noluyor dur hele.Son kararın mı?
Acele ettirmesek laf söyluyorsunDur be serhatt desin bir şeyler
Sen de bana 500 bin açtırmadan önce düşünseydin.ssBenden @Aserat a yardım yok artık... Hakaret etmeden düşünseydi.
Bravo, bak böyle çabuk olsun istiyorum, ne öyle mıy mıySon kararın mı?
Ortasını bulun siz de... Ben böyle bir hız istemiyorum kiAcele ettirmesek laf söyluyorsun