Geçmiş yarışmalarda 2000 mesaj ve üzerinden mi yazılmış.Dikkat etmemiştim. Rekor kime ait?strateji bu 2bin mesaj olmadan bitirmezler yarışmayı
Geçmiş yarışmalarda 2000 mesaj ve üzerinden mi yazılmış.Dikkat etmemiştim. Rekor kime ait?strateji bu 2bin mesaj olmadan bitirmezler yarışmayı
5 dakika süren var. Yerine @serhatt karar verirBuna da bir yarım saat düşünmem gerekecek.
Dur be arkada bu müzikle iyice düşünüp taşınmam lazım.5 dakika süren var. Yerine @serhatt karar verir
Benle onu da geçer aama ortağının façası yemeyeceği içinGeçen hafta 3 bini geçti
Almasın ya 22 bin para mı.5 dakika süren var. Yerine @serhatt karar verir
Bir yanda 40 bin ve 200 bin olunca insanın aklı çeliniyor.Yahu altı üstü 22.000 TL alacaksın
@xdragxx bu aralar bu müziği paylaşmıyor heyecanlı dakikalarda.Dur be arkada bu müzikle iyice düşünüp taşınmam lazım.
Şu an alasım geldi.Almasın ya 22 bin para mı.
Senin yarışman en fazla 100 mesaj sürer.Benle onu da geçer aama ortağının façası yemeyeceği için
Heyecanlı anlar pek olmuyor En fazla 200.000 TL vs 2 TL son 2'ye kalsa paylaşılır bu tabloda@xdragxx bu aralar bu müziği paylaşmıyor heyecanlı dakikalarda.
Ama 200 bin açtığı an güle güle tabi terside olabilirAlmasın ya 22 bin para mı.
Tabii canım senin bakımına bile yetmez. (Aslında daha farklı bir yorumda bulunacaktım ama neyse ceza alırız filan)Almasın ya 22 bin para mı.
Ooo çene çalmak bizim işimiz hiç alakası olmayan kişiler bile konuya dahil olacaktır
Tersi olacak gibi geliyor.Ama 200 bin açtığı an güle güle tabi terside olabilir