@xdragxx sinir etti.Acele etme diye laf eden sendin şimdi noluyor dur hele.![]()
Sen diğerlerini açamam dedin diye
@xdragxx sinir etti.Acele etme diye laf eden sendin şimdi noluyor dur hele.![]()
Onu ben değil sen açtın.Sen de bana 500 bin açtırmadan önce düşünseydin.ss
İyi sen hız istiyorsan seni hiç almayacam demekBravo, bak böyle çabuk olsun istiyorum, ne öyle mıy mıy
#ArkandayızAseratSOSYAL MEDYADA VAR MISIN YOK MUSUN RÜZGARI ESİYOR! #ArkandayızAserat hashtag'i 1 milyon tweetle Türkiye gündeminde 1, dünya gündeminde 5. sırada!
Demek ki kötü para alacaksınSOSYAL MEDYADA VAR MISIN YOK MUSUN RÜZGARI ESİYOR! #ArkandayızAserat hashtag'i 1 milyon tweetle Türkiye gündeminde 1, dünya gündeminde 5. sırada!
Beni manipüle eden sendin.Onu ben değil sen açtın.![]()
🐢 gibi istiyor.Ortasını bulun siz de... Ben böyle bir hız istemiyorum ki![]()
Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum.Demek ki kötü para alacaksınseni beğenmemişler yani performansını
Neyse hadi kutu de![]()
Sen manipüle edilmeye meğilliysen suç benim mi?Beni manipüle eden sendin.![]()
strateji bu 2bin mesaj olmadan bitirmezler yarışmayıBravo, bak böyle çabuk olsun istiyorum, ne öyle mıy mıy
Ben hep öyleyim de görmesini bilene...Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum.Artık kırmızı çıkarsa da yapacak bir şey yok.
![]()
Şu tabloda fena değil.Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum.Artık kırmızı çıkarsa da yapacak bir şey yok.
![]()
Daha çok göster o zaman.Ben hep öyleyim de görmesini bilene...
Gerçek bir DENGESİZsin.Daha çok göster o zaman.![]()
Buna da bir yarım saat düşünmem gerekecek.@Aserat Hamdi Bey'in teklifi 22.000
Az önce 10 bine düşünüyordun. Bir tur gitmek 2 katı oldu.
Son 4 kutu ve teklife hayır dersen 2 kutu açacaksın.
Var mısın Yok musun?