Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalımO zaman bu sefer de YOKUM diyorum ama sonradan gelene saldırma ihtimalim yüksek.![]()
Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalımO zaman bu sefer de YOKUM diyorum ama sonradan gelene saldırma ihtimalim yüksek.![]()
Edepli ol düzgün konuş!!!Akıl yok ki, hiç şaşırmadım.![]()
Furkan diyen ikinci kişiHadi @Dosi ve @xdragxx anlarım 500k vermek istemiyorlar ama sen @Cervantes arkadaşına nasıl yardım etmedin,ah Furkan ah yanılttın bizi iyi birisi sanıyorduk seni
Tersini yapçam dedin diye et dedim yoksa devam etmeni istiyorum.Tamam zaten yokum dedim demek ki doğru yoldayım.![]()
Yarışmanın başından beri mesmeso aklımı çeliyor onun durumu ne.Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalım1 mavi açarsan teklif yüksek gelir
![]()
Fatih Furkan çok karışır çünkü
İnatçı keçi.
O fena açmıyor genelde. BilememYarışmanın başından beri mesmeso aklımı çeliyor onun durumu ne.![]()
Furkan kim herkes Furkan demeye başladı?Hadi @Dosi ve @xdragxx anlarım 500k vermek istemiyorlar ama sen @Cervantes arkadaşına nasıl yardım etmedin,ah Furkan ah yanılttın bizi iyi birisi sanıyorduk seni
O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.O fena açmıyor genelde. Bilemem![]()
Doğru sende edep ne gezer.
AçarımTam uğurlu diyemem ama 22 sayısı hep hoşuma gider.@denizz19 da pek kırmızı açabilecek gibi gelmiyor o olabilir.
![]()
Zümr**danka izleyenlere güven olur mu kabahat bende.ssAçarım![]()
Ha şunu bileydin.O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.
------
Doğru sende edep ne gezer.![]()
Peki.O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.
------
Doğru sende edep ne gezer.![]()