Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır.Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.![]()
Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır.Sana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.![]()
Bak hangimiz sana kıymet veriyoruz Fatih @CervantesBu arada adın Furkan değil miydi?![]()
Furkan kim?Bu arada adın Furkan değil miydi?![]()
İyi başladık @Cervantes kutusunda 750 TL vardı. Teklif öncesi 7 kutu.Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır.Son kararım deyip Cervantes'in kutusunu seçiyorum.
@xdragxx
Her akşam yarışmayı düzenli takip eden nadir insanlardan birine gösterdiğin muameleye bak.Bu arada adın Furkan değil miydi?![]()
Sen ne anlarsın dolu cevaptan, anlamayacağın için geçiştirmek adına cevap veriyorum.Sözde dolu cevaplarını da gördük.![]()
Yaa işte birde özel yarışmacımız diyordu o kadar.Bak hangimiz sana kıymet veriyoruz Fatih @Cervantes
Furkan ve Fatih'i hep karıştırırımFurkan kim?Fatih ismim.
![]()
10 iş yapıyor sunucumuz normal @xdragxxHer akşam yarışmayı düzenli takip eden nadir insanlardan birine gösterdiğin muameleye bak.![]()
Aynen ben de yedim.Sen ne anlarsın dolu cevaptan, anlamayacağın için geçiştirmek adına cevap veriyorum.![]()
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..10 iş yapıyor sunucumuz normal @xdragxx
Her şeyde bir mana aramaNe mana?![]()
Hayır Tuna izlediğimiz diziden @Aserat 'ın en sevdiği karakterin sağ kolu.Furkan ve Fatih'i hep karıştırırımTuna da ikinci isim mi?
![]()
Afiyet olsun.Aynen ben de yedim.
------
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..![]()
Mana aramamı gerektirecek saçmalıkta konuşma sende.Her şeyde bir mana arama![]()
Sezon finalini hala izlemediğin.Hayır Tuna izlediğimiz diziden @Aserat 'ın en sevdiği karakterin sağ kolu.![]()
Deniz keşke buralarda olsaydıTam uğurlu diyemem ama 22 sayısı hep hoşuma gider.@denizz19 da pek kırmızı açabilecek gibi gelmiyor o olabilir.
![]()
Kırmızı var.Deniz keşke buralarda olsaydıGenellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir![]()