Twitter'da takipçi sayısını kastırmakla uğraşıyordur.Deniz keşke buralarda olsaydıGenellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir![]()
Twitter'da takipçi sayısını kastırmakla uğraşıyordur.Deniz keşke buralarda olsaydıGenellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir![]()
Şu aralar hiç fırsatım olmuyor.Sezon finalini hala izlemediğin.![]()
Serhat kırmızı diyor Deniz için @AseratKırmızı var.
Tamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.Kırmızı var.
Ben saçma konuşmamMana aramamı gerektirecek saçmalıkta konuşma sende.![]()
Teşekkürler canım.Şu aralar hiç fırsatım olmuyor.Pazar günü Kpss var ama bak seni yalnız bırakmadım, buradayım.
![]()
Hayır @xdragxx 'in 10 parmağında 10 marifet. Bir çok proje hazırlığı içinde. Sizin kanala gün yüzü yokAynen ben de yedim.
------
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..![]()
Yakın mısın yani Deniz'in kutusunaTamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.![]()
Sen bilirsin...Tamam sen böyle diyorsan kesin mavi veya sarı çıkar.![]()
Aynen artık yeni sezon öncesi izlerim.Teşekkürler canım.Ama eylüle de az kaldı yani sınav bitince izle artıkın. Forumda koca diziyi bir ikimiz sahip çıkıyoruz zaten.
![]()
Ya tamam açalım son kararım.Yakın mısın yani Deniz'in kutusuna![]()
Gerçekten kırmızı çıkarsa o zaman düşünürüz.Sen bilirsin...
Saçma konuşmadığın bir an bile yok ki.Ben saçma konuşmam![]()
Buradan En Favori Dizi'de oy vermeyen herkese tekrar lanetler.Aynen artık yeni sezon öncesi izlerim.![]()
Kaliteden anlamayan insan çoğunlukta olduğu için ne desek az onlara.Buradan En Favori Dizi'de oy vermeyen herkese tekrar lanetler.![]()
Beni yakmıştın@Aserat açma, yanarsın.![]()
Böyle demeseydin iyiydi şimdi kendini nimetten sanıp coşacak.ss
Kendi etkinliğim olmasa daha çok laf ederdim de neyse.Kaliteden anlamayan insan çoğunlukta olduğu için ne desek az onlara.![]()
Haklı ama çok net bir şekilde kırmızı dedi...Böyle demeseydin iyiydi şimdi kendini nimetten sanıp coşacak.ss