Doğru taktikYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.![]()
Doğru taktikYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.![]()
Otomatik robotlar karıyor para değerlerini ve üst üste aynı programla yapmamaya özen gösteriyoruzNasıl konuluyor kurayla değil mi.![]()
Evet senin gibi biriyle aynı stüdyoda olmak gerçek bir rezillik haklısın.![]()
Bu sefer küçük çıkar
Buna da şükür.@eskici kutusunda 5.000 TL vardı fena değiiiil. Teklif öncesi 5 kutu kaldı.
2-3 mavi kutu açıp 250.000 TL'nin acısını çıkarmak lazımBuna da şükür.![]()
Ben yarışırken yan yana olan 5 kutuda 4 tane kırmızı açtırdımYani kırmızıdan sonra hemen yine kırmızı konulmamıştır diye düşünüyorum stratejik olarak.![]()
Yok ben iki program ard arda kırmızı olmaz demek istemiştim numara olarak bilmem.Ben yarışırken yan yana olan 5 kutuda 4 tane kırmızı açtırdım![]()
O zaman kutu önerSırf bana inadından gittin açtın 250.000'i, kulak ver hislerime. @Aserat
Hissini söylemedin ki eskici'yi açarken.Sırf bana inadından gittin açtın 250.000'i, kulak ver hislerime. @Aserat
Ne söyleyeceğim dinlemiyorsun ki.Hissini söylemedin ki eskici'yi açarken.Ben mi görmedim yoksa.
![]()
4 numara diyorum.O zaman kutu öner![]()