Yemek yiyip geliyorum.İyi hadi yırttın dilime düşmekten. O zaman yine kutu öner.
Hiçbir yere gitmiyorsun bitene kadar buradasın.Yemek yiyip geliyorum.
Ben de öyle hissettim.@serhatt istemeden yardım ediyor. İçi gidiyor
Düşün bakalım salı günü 500.000 TL açmış bu arada15 Zaten Cervantes de mavi vardır demişti düşüneyim.
@serhatt istemeden yardım ediyor. İçi gidiyor
Hayır beni sevdiği için yardım ediyor yoksa reyting istedikleri için didişiyoruz.Ben de öyle hissettim.
Tamam ya daha yükseğini açamaz peş peşe. Tunacığıma güveniyorum ve son kararım 15 diyorum.Düşün bakalım salı günü 500.000 TL açmış bu arada
İşte VMYM böyle bir yarışma Yarışmacılara ders veriyoruz... Şunda bunu açtı bu sefer büyük açmaz mantığı bizde yoooooooook.Hayır beni sevdiği için yardım ediyor yoksa reyting istedikleri için didişiyoruz.
------
Tamam ya daha yükseğini açamaz peş peşe. Tunacığıma güveniyorum ve son kararım 15 diyorum.
Kusura bakma normalde pek yanılmam ama üzüldüm şimdi. @Aseratİşte VMYM böyle bir yarışma Yarışmacılara ders veriyoruz... Şunda bunu açtı bu sefer büyük açmaz mantığı bizde yoooooooook.
15 numaralı kutuda maalesef 100.000 TL vardı. Teklif öncesi 3 kutu kaldı...
100.000 TL çok da üzmez ya sağlık olsun...Kusura bakma normalde pek yanılmam ama üzüldüm şimdi. @Aserat
İşte VMYM böyle bir yarışma Yarışmacılara ders veriyoruz... Şunda bunu açtı bu sefer büyük açmaz mantığı bizde yoooooooook.
15 numaralı kutuda maalesef 100.000 TL vardı. Teklif öncesi 3 kutu kaldı...
Bu sefer olmadı sağlık olsun.Kusura bakma normalde pek yanılmam ama üzüldüm şimdi. @Aserat
Üzer ya ben 2 kere yarıştım, daha yanından bile geçemedim.100.000 TL çok da üzmez ya sağlık olsun...
Şu sıralar buradayken @bazinga'ya fikrini soralım.Yemeğe gitti o Dur ya onsuz da yapabilirsin
5 kutu açıldı daha@Aserat kaç kutu açtın @Cervantes burda mısın?