Söylesen dinlerim. Kırmızı çıkarsa düşünürüz yazdım ya.Ne söyleyeceğim dinlemiyorsun ki.
Söylesen dinlerim. Kırmızı çıkarsa düşünürüz yazdım ya.Ne söyleyeceğim dinlemiyorsun ki.
Thanks. Kutunda ne hissediyorsun.Başarılar canım. @Aserat
Geçen bölümde ne çıktı kutusundan.İlginç bir mantık
Karadeniz'in hırçın çocuğu da buralarda ondan da fikir alalım kutusu hakkında @mesmeso
Yazdım bir kenara.
14'ü değil 4'ü aç o halde...Söylesen dinlerim. Kırmızı çıkarsa düşünürüz yazdım ya.
25 TLGeçen bölümde ne çıktı kutusundan.
------
Yazdım bir kenara.
Hadi oradan beBal gibi de öylesin. .ss
Hissizim. En son 250.000 açtım bu sefer küçüktür inşallah.Thanks. Kutunda ne hissediyorsun.
Hadi bu sefer onu dinleyeyim ve 4. kutuya gideyim son kararım. Hele büyük çıksın salon kadını çizgimden kayarım. @serhatt500 TL o da
Sen beni dinle. Pişman olmazsın.Hmm bu sefer daha yüksek çıkabilir.. @serhatt 4 diyor Ateşböceği ne açmıştı geçen.
Çizgin mi kalmış be senin.Hadi bu sefer onu dinleyeyim ve 4. kutuya gideyim son kararım. Hele büyük çıksın salon kadını çizgimden kayarım. @serhatt
@serhatt bugün hislerinde epey kuvvetli ve @AteşBöceği kutusunda sadece 300 TL vardıHadi bu sefer onu dinleyeyim ve 4. kutuya gideyim son kararım. Hele büyük çıksın salon kadını çizgimden kayarım. @serhatt
Çok şükür fazlasıyla var birazını da sana vereyim.Çizgin mi kalmış be senin.
İşin ucunda rezil olmak da var acelenin alemi yok.@Aserat karpuz seçer gibi yokluyor kutuları.
Gördün mü? @Aserat@serhatt bugün hislerinde epey kuvvetli ve @AteşBöceği kutusunda sadece 300 TL vardı
Teklif öncesi son 4 kutu iyi gidiyoruz şimdilik
İyi hadi yırttın dilime düşmekten. O zaman yine kutu öner.Gördün mü? @Aserat