Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır. Son kararım deyip Cervantes'in kutusunu seçiyorum. @xdragxxSana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.
Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır. Son kararım deyip Cervantes'in kutusunu seçiyorum. @xdragxxSana asla kırmızı açmak istemem ve bugünde mavi gibi hissediyorum bakalım.
Bak hangimiz sana kıymet veriyoruz Fatih @CervantesBu arada adın Furkan değil miydi?
Furkan kim? Fatih ismim.Bu arada adın Furkan değil miydi?
İyi başladık @Cervantes kutusunda 750 TL vardı. Teklif öncesi 7 kutu.Ben sende mavi açmıştım inşallah aynı şey tekrarlanır. Son kararım deyip Cervantes'in kutusunu seçiyorum. @xdragxx
Her akşam yarışmayı düzenli takip eden nadir insanlardan birine gösterdiğin muameleye bak.Bu arada adın Furkan değil miydi?
Sen ne anlarsın dolu cevaptan, anlamayacağın için geçiştirmek adına cevap veriyorum.Sözde dolu cevaplarını da gördük.
Yaa işte birde özel yarışmacımız diyordu o kadar. @xdragxxBak hangimiz sana kıymet veriyoruz Fatih @Cervantes
Furkan ve Fatih'i hep karıştırırım Tuna da ikinci isim mi?Furkan kim? Fatih ismim.
İyi başladık @Cervantes kutusunda 750 TL vardı. Teklif öncesi 7 kutu.
Sıradaki kutuyu düşünelim
10 iş yapıyor sunucumuz normal @xdragxxHer akşam yarışmayı düzenli takip eden nadir insanlardan birine gösterdiğin muameleye bak.
Aynen ben de yedim.Sen ne anlarsın dolu cevaptan, anlamayacağın için geçiştirmek adına cevap veriyorum.
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..10 iş yapıyor sunucumuz normal @xdragxx
Her şeyde bir mana aramaNe mana?
Hayır Tuna izlediğimiz diziden @Aserat 'ın en sevdiği karakterin sağ kolu.Furkan ve Fatih'i hep karıştırırım Tuna da ikinci isim mi?
Afiyet olsun.Aynen ben de yedim.
------
Zey TV'nin ekran yüzleri ırgat gibi çalışıyor demek anlıyorum..
Mana aramamı gerektirecek saçmalıkta konuşma sende.Her şeyde bir mana arama
Sezon finalini hala izlemediğin.Hayır Tuna izlediğimiz diziden @Aserat 'ın en sevdiği karakterin sağ kolu.
Deniz keşke buralarda olsaydı Genellikle ne dese tam tersi çıkıyor...Tam uğurlu diyemem ama 22 sayısı hep hoşuma gider. @denizz19 da pek kırmızı açabilecek gibi gelmiyor o olabilir.
Kırmızı var.Deniz keşke buralarda olsaydı Genellikle ne dese tam tersi çıkıyor...
Deniz'in kutusu hakkında düşünceleri olan varsa söyleyebilir