@xdragxx sinir etti.Acele etme diye laf eden sendin şimdi noluyor dur hele.
Sen diğerlerini açamam dedin diye
@xdragxx sinir etti.Acele etme diye laf eden sendin şimdi noluyor dur hele.
Onu ben değil sen açtın.Sen de bana 500 bin açtırmadan önce düşünseydin.ss
İyi sen hız istiyorsan seni hiç almayacam demekBravo, bak böyle çabuk olsun istiyorum, ne öyle mıy mıy
#ArkandayızAseratSOSYAL MEDYADA VAR MISIN YOK MUSUN RÜZGARI ESİYOR! #ArkandayızAserat hashtag'i 1 milyon tweetle Türkiye gündeminde 1, dünya gündeminde 5. sırada!
Demek ki kötü para alacaksın seni beğenmemişler yani performansınıSOSYAL MEDYADA VAR MISIN YOK MUSUN RÜZGARI ESİYOR! #ArkandayızAserat hashtag'i 1 milyon tweetle Türkiye gündeminde 1, dünya gündeminde 5. sırada!
Beni manipüle eden sendin.Onu ben değil sen açtın.
🐢 gibi istiyor.Ortasını bulun siz de... Ben böyle bir hız istemiyorum ki
Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum. Artık kırmızı çıkarsa da yapacak bir şey yok.Demek ki kötü para alacaksın seni beğenmemişler yani performansını
Neyse hadi kutu de
Sen manipüle edilmeye meğilliysen suç benim mi?Beni manipüle eden sendin.
strateji bu 2bin mesaj olmadan bitirmezler yarışmayıBravo, bak böyle çabuk olsun istiyorum, ne öyle mıy mıy
Ben hep öyleyim de görmesini bilene...Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum. Artık kırmızı çıkarsa da yapacak bir şey yok.
Şu tabloda fena değil.Serhat bugün kendinden beklenmeyecek kadar yardımsever davrandı o yüzden son kararım o diyorum. Artık kırmızı çıkarsa da yapacak bir şey yok.
Daha çok göster o zaman.Ben hep öyleyim de görmesini bilene...
Gerçek bir DENGESİZsin.Daha çok göster o zaman.
Buna da bir yarım saat düşünmem gerekecek.@Aserat Hamdi Bey'in teklifi 22.000
Az önce 10 bine düşünüyordun. Bir tur gitmek 2 katı oldu.
Son 4 kutu ve teklife hayır dersen 2 kutu açacaksın.
Var mısın Yok musun?