Senin gibi Pinhani 'yi seçmiş müzik zevki iyi bir arkadaştan bunu beklemezdim. Evet o dönem olsam 1 vereceğim isim direk belli olurdu.İyi ki MS önceki sezonda yoktun o zaman basardın Buray'a düşükleri.
Yarı finale kalarak 3. oldum kendisiyle.
Senin gibi Pinhani 'yi seçmiş müzik zevki iyi bir arkadaştan bunu beklemezdim. Evet o dönem olsam 1 vereceğim isim direk belli olurdu.İyi ki MS önceki sezonda yoktun o zaman basardın Buray'a düşükleri.
Yarı finale kalarak 3. oldum kendisiyle.
Hadi son kararını alalım. 3 saati geçti. @xdragxx işi var.Beni mi.
------
Uzaktan konuşmak çok kolay sen yarışınca gör asıl.
Ben yarışınca hemen açtırırım maksat kısa sürsün.Beni mi.
------
Uzaktan konuşmak çok kolay sen yarışınca gör asıl.
Dinliyorum. İyi oluyor bana daBugün en özel şarkıları seslendirecek bize.
Ama şu an alacağım karar üzerinde baskı var bu şartlarda nasıl sağlıklı bir seçim yapabilirim.Hadi son kararını alalım. 3 saati geçti. @xdragxx işi var.
Benim kafadasın bayılırım. ŞipşakBen yarışınca hemen açtırırım maksat kısa sürsün.
Bence kabul etme. Daha yüksek bir miktar ile ayrılacaksın.@Cervantes @EmreCan Fikir verdiniz mi.
Peki sana acımayacağım.@Cervantes @EmreCan Fikir verdiniz mi.
------
Ama şu an alacağım karar üzerinde baskı var bu şartlarda nasıl sağlıklı bir seçim yapabilirim.
Bu tur şansım yaver gitti ve sarı açtım ama bu sefer devam etsem kesin kırmızı gelecek gibi bir his var içimde.Bence kabul etme. Daha yüksek bir miktar ile ayrılacaksın.
Ne için fikir istiyorsun?@Cervantes @EmreCan Fikir verdiniz mi.
------
Ama şu an alacağım karar üzerinde baskı var bu şartlarda nasıl sağlıklı bir seçim yapabilirim.
Teklifi kabul edeyim mi etmeyeyim mi.Ne için fikir istiyorsun?
Etme tabii ki onlar düzmece yalan dolanTeklifi kabul edeyim mi etmeyeyim mi.