Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalım 1 mavi açarsan teklif yüksek gelirO zaman bu sefer de YOKUM diyorum ama sonradan gelene saldırma ihtimalim yüksek.
Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalım 1 mavi açarsan teklif yüksek gelirO zaman bu sefer de YOKUM diyorum ama sonradan gelene saldırma ihtimalim yüksek.
Edepli ol düzgün konuş!!!Akıl yok ki, hiç şaşırmadım.
Furkan diyen ikinci kişi @xdragxx @CervantesHadi @Dosi ve @xdragxx anlarım 500k vermek istemiyorlar ama sen @Cervantes arkadaşına nasıl yardım etmedin,ah Furkan ah yanılttın bizi iyi birisi sanıyorduk seni
Tersini yapçam dedin diye et dedim yoksa devam etmeni istiyorum.Tamam zaten yokum dedim demek ki doğru yoldayım.
Yarışmanın başından beri mesmeso aklımı çeliyor onun durumu ne.Hemen hız kesmeden yeni kutu numarası alalım 1 mavi açarsan teklif yüksek gelir
Fatih Furkan çok karışır çünküFurkan diyen ikinci kişi @xdragxx @Cervantes
İnatçı keçi.
O fena açmıyor genelde. BilememYarışmanın başından beri mesmeso aklımı çeliyor onun durumu ne.
Furkan kim herkes Furkan demeye başladı?Hadi @Dosi ve @xdragxx anlarım 500k vermek istemiyorlar ama sen @Cervantes arkadaşına nasıl yardım etmedin,ah Furkan ah yanılttın bizi iyi birisi sanıyorduk seni
O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.O fena açmıyor genelde. Bilemem
Doğru sende edep ne gezer.
AçarımTam uğurlu diyemem ama 22 sayısı hep hoşuma gider. @denizz19 da pek kırmızı açabilecek gibi gelmiyor o olabilir.
Zümr**danka izleyenlere güven olur mu kabahat bende.ssAçarım
Ha şunu bileydin.O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.
------
Peki.O zaman ona son kararım diyorum artık daha fazla bekletmeyeyim.
------