Evet @Aserat hazırsan stüdyodaki izleyicilerimize kendini kısa bir tanıtabilirsin
Onunla atışma zahmetine bile girmem bundan sonra, kendi seviyesizliğine çekmeye çalışıyor beni de.
Sebep?Sen de buradasın kaçmak yok
Merhaba ben Eray. 20 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Risk almayı çok sevmem o yüzden sonlara doğru Hamdi Bey güzel teklif yaparsa kutuma gitmek yerine onu kabul edebilirim.Evet @Aserat hazırsan stüdyodaki izleyicilerimize kendini kısa bir tanıtabilirsin
ReytingOnunla atışma zahmetine bile girmem bundan sonra, kendi seviyesizliğine çekmeye çalışıyor beni de.
------
Sebep?
Yaşına başına bakmadan boyundan büyük laflar ediyor bir de utanmaz ergen. .ssMerhaba ben Eray. 20 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Risk almayı çok sevmem o yüzden sonlara doğru Hamdi Bey güzel teklif yaparsa kutuma gitmek yerine onu kabul edebilirim.
Estağfurullah o konuda sen hepimizden üstünsün.Onunla atışma zahmetine bile girmem bundan sonra, kendi seviyesizliğine çekmeye çalışıyor beni de.
------
Sebep?
Ee o kadar yazdıklarımıza bakmayacaksan ne anlamı kaldı şimdi burada olmanın?Hiç bir bildirime bakmadan buraya daldım, dm hariç bakacağımıda sanmıyorum. Henüz müsait değilim ama 'burda' olduğumu anlatmaya geldim
Öyle oldu valla. Bir sürü ev temizliği yemek vs ama yetiştirdim yemekler yendi bulaşıklar yıkandı. Birazdan sohbet artı kahve olur 1 saate kalkar diye düşünüyorum@Dosi bugün galiba misafirden başını kaldıramıyor
Derdi bana mı düştü ayol. Ne yapımcıyım ne kanal sahibi. .ssReyting
Hamdi Bey'in eline iyi bir malzeme verdin bence Geçenki yarışmada yaşanan tatsızlık sebebiyle son kararım demeden asla kutuyu açmıyorum baştan söyleyimMerhaba ben Eray. 20 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Risk almayı çok sevmem o yüzden sonlara doğru Hamdi Bey güzel teklif yaparsa kutuma gitmek yerine onu kabul edebilirim.
Akıl yaşta değil baştadır.Yaşına başına bakmadan boyundan büyük laflar ediyor bir de utanmaz ergen. .ss
O zaman o da güzel teklifler versin duyurulur. Başlayacağım ama önce ne aksiliği olduğunu anlat takip edememiştim ben.Hamdi Bey'in eline iyi bir malzeme verdin bence Geçenki yarışmada yaşanan tatsızlık sebebiyle son kararım demeden asla kutuyu açmıyorum baştan söyleyim
O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsun?
Senin, benim seviyeme çıkman için 40 fırın ekmek yemen bile yetmez.Estağfurullah o konuda sen hepimizden üstünsün.
Tam da karnım acıkmıştı çok iyi oldu valla o börek biraz daha iyi pişebilirdi amaÖyle oldu valla. Bir sürü ev temizliği yemek vs ama yetiştirdim yemekler yendi bulaşıklar yıkandı. Birazdan sohbet artı kahve olur 1 saate kalkar diye düşünüyorum
Evet çünkü seviyen yerin yedi kat dibinde.Senin, benim seviyeme çıkman için 40 fırın ekmek yemen bile yetmez.
@cehennet adlı üyümüz son kararın mı sorusuna aç yaaaa dedi. Ben de açtım Ama ben son kararım demedim ki dedi..Akıl yaşta değil baştadır.
------
O zaman o da güzel teklifler versin duyurulur. Başlayacağım ama önce ne aksiliği olduğunu anlat takip edememiştim ben.
Baş bölgen boş olduğu için o laftan muafsın sen.Akıl yaşta değil baştadır.
------
O zaman o da güzel teklifler versin duyurulur. Başlayacağım ama önce ne aksiliği olduğunu anlat takip edememiştim ben.
Keşke o arkadaşla ilgili tek "aksilik" sadece bu olsaydı.@cehennet adlı üyümüz son kararın mı sorusuna aç yaaaa dedi. Ben de açtım Ama ben son kararım demedim ki dedi..
Çıkman için diyorum sen yer altı diyorsun aynen kezo aynen.Evet çünkü seviyen yerin yedi kat dibinde.