Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 5.Hafta Sona Erdi 🍒

Evet @Aserat hazırsan stüdyodaki izleyicilerimize kendini kısa bir tanıtabilirsin :A
Merhaba ben Eray. 20 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Risk almayı çok sevmem o yüzden sonlara doğru Hamdi Bey güzel teklif yaparsa kutuma gitmek yerine onu kabul edebilirim. :A

Merhaba ben Eray. 20 yaşındayım, yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Risk almayı çok sevmem o yüzden sonlara doğru Hamdi Bey güzel teklif yaparsa kutuma gitmek yerine onu kabul edebilirim. :A
Yaşına başına bakmadan boyundan büyük laflar ediyor bir de utanmaz ergen. .ss

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hamdi Bey'in eline iyi bir malzeme verdin bence :A Geçenki yarışmada yaşanan tatsızlık sebebiyle son kararım demeden asla kutuyu açmıyorum baştan söyleyim :A
O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsun?

Yaşına başına bakmadan boyundan büyük laflar ediyor bir de utanmaz ergen. .ss
Akıl yaşta değil baştadır. :Z
------

Hamdi Bey'in eline iyi bir malzeme verdin bence :A Geçenki yarışmada yaşanan tatsızlık sebebiyle son kararım demeden asla kutuyu açmıyorum baştan söyleyim :A
O zaman ilk kutuyla başlayalım hangi kutuyu yakın hissediyorsun?
O zaman o da güzel teklifler versin duyurulur. :A Başlayacağım ama önce ne aksiliği olduğunu anlat takip edememiştim ben. :A

Öyle oldu valla. Bir sürü ev temizliği yemek vs ama yetiştirdim :Z yemekler yendi bulaşıklar yıkandı. Birazdan sohbet artı kahve olur :A 1 saate kalkar diye düşünüyorum :A
Tam da karnım acıkmıştı çok iyi oldu valla :Z o börek biraz daha iyi pişebilirdi ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Akıl yaşta değil baştadır. :Z
------

O zaman o da güzel teklifler versin duyurulur. :A Başlayacağım ama önce ne aksiliği olduğunu anlat takip edememiştim ben. :A
@cehennet adlı üyümüz son kararın mı sorusuna aç yaaaa dedi. Ben de açtım :A Ama ben son kararım demedim ki dedi..