Emre Ozansoy
Moderatör
Bana neden bi anda saldırı moduna geçtin onu anlamadım.Hem recabini hem listesini aylar önce göndermis bir yarismacim varsa bende onu desteklerim tabii.Su son 2 hafta olmadi ama Tarkan'in efsane sarkilari bekleniyor.
@Tolstoyevski
------
Neredesin askim, buradayim askim.Tam senlik.
![]()
Onun daha zamani varmis demek ki.Küçük Bir Yol'a ne oldu? 😱
İlk onu duyurup bunu paylaşması şaşırttı.Onun daha zamani varmis demek ki.![]()
6-8. hafta arası bir yere kaldı.Küçük Bir Yol'a ne oldu? 😱
Gelirsen tabi oraya kadar.6-8. hafta arası bir yere kaldı.![]()
Bundan korktuğum için erkenden aradan çıksın istedim.
Ol sende
Sen bari yapma şu kötü esprileri.Gelirsen tabi oraya kadar.![]()
Ben ilk dozumu oldum, haftaya ikinci dozumu olacağım.Ol sende![]()
![]()
![]()
Seninle ugrasmak cok zevkli cünkü. Zaten ugrasmislar gerci ugrasacaklari kadar.Bana neden bi anda saldırı moduna geçtin onu anlamadım.![]()
Espri yaptığımı kim söyledi? 😱 Gerçekler...Sen bari yapma şu kötü esprileri.![]()
Allah sizi ne etmesin e mi, ciddi söylüyorsunuz sandım bende slk gibi. 🤦♂️ Aman onlar ne kadar umrumda? Hiç.Seninle ugrasmak cok zevkli cünkü. Zaten ugrasmislar gerci ugrasacaklari kadar.Hazal Kaya'ya denmedik sey birakmamislar.
![]()
Umarım elinde kalmaz bu aradan çıkmasını istediğin şey.Bundan korktuğum için erkenden aradan çıksın istedim.
Benim şarkımı nasıl buldun? Hiç yorum, reaksiyon falan bırakmadın?Bence süper
FOK.Espri yaptığımı kim söyledi? 😱 Gerçekler...![]()
Merak etme bu hafta için o kadar iddiasız olsa koymazdım.Umarım elinde kalmaz bu aradan çıkmasını istediğin şey.![]()