Eski sunucudan bile darbe yiyorum. Napalim her seyi senden ögrendik.@kerem de yarım yamalak yapıyor bosver
Eski sunucudan bile darbe yiyorum. Napalim her seyi senden ögrendik.@kerem de yarım yamalak yapıyor bosver
Aman sen bakma zaten bu alamancının lafına, tarkan falan ne finalde biz yarışıcaz
Sen bunu at da gerisine bakariz.Sözleri bitiyor neyse bu şekilde atıp bu beladan kurtulayım artık, dert oldu şarkı değiştimek. Bugün tüm recapleri hazırlamaya çalışıcam ama olmaz o kadarı.
@Emre Ozansoy de öğrenecek cnm daha staj yapıyorEski sunucudan bile darbe yiyorum. Napalim her seyi senden ögrendik.
Zamanla olur her şey.@Emre Ozansoy de öğrenecek cnm daha staj yapıyor
Aman sen bakma zaten bu alamancının lafına, tarkan falan ne finalde biz yarışıcaz
Canlı çıkarsa şampiyon olur @Tolstoyevski @keremNeden? 😱
Ha ha ha. O iş dediklerimin yarısı iş değil söyleyemeyeceğim için iş diyorum akıllım.Biz 1 dakikaya cikaririz her türlü. 70 saniye de olabilir, sorun degil.
------
Lafta kalir yine, sen ve ilk paylasmak. Git önce yapacak tonla islerini hallediver.
Çıksa da olamaz bence.Canlı çıkarsa şampiyon olur @Tolstoyevski @kerem
@Emre Ozansoy de öğrenecek cnm daha staj yapıyor
Emre'nin telefonla yarisma sundugunu herkes unutuyor. Gecen gece biraz yavasti ama yine de cok iyi gitti. Yakinda patoz misali hizlisini bulamayiz.Zamanla olur her şey.
21.00'da oyları açıklamaya başlar, 21.45'te genel puan durumunu açıklar ve kepenekleri kapatır giderim.Emre'nin telefonla yarisma sundugunu herkes unutuyor. Gecen gece biraz yavasti ama yine de cok iyi gitti. Yakinda patoz misali hizlisini bulamayiz.
45 dakikalik program mi olur. Oyala biraz sermaye calissin. @Çiğdem21.00'da oyları açıklamaya başlar, 21.45'te genel puan durumunu açıklar ve kepenekleri kapatır giderim.
Sözleri bitiyor neyse bu şekilde atıp bu beladan kurtulayım artık, dert oldu şarkı değiştimek. Bugün tüm recapleri hazırlamaya çalışıcam ama olmaz o kadarı.
Şarkı ne umarım güzeldir artık tabi tipinden bahsetmiyorumSen bunu at da gerisine bakariz.
Hepsini açıklar, sonra tüm oyları tek tek ayrı ayrı değerlendiririz. Daha iyi olur.
@Aserat Kovar @Emre Ozansoy u21.00'da oyları açıklamaya başlar, 21.45'te genel puan durumunu açıklar ve kepenekleri kapatır giderim.
@kerem bir şey demezse o ne desin.
Hem recabini hem listesini aylar önce göndermis bir yarismacim varsa bende onu desteklerim tabii. Su son 2 hafta olmadi ama Tarkan'in efsane sarkilari bekleniyor. @TolstoyevskiAman sen bakma zaten bu alamancının lafına, tarkan falan ne finalde biz yarışıcaz
Neredesin askim, buradayim askim. Tam senlik.Şarkı ne umarım güzeldir artık tabi tipinden bahsetmiyorum
Küçük Bir Yol'a ne oldu? 😱Son bir değişiklikle Küçük Bir Yol'u 2-3 hafta öteye attım. Yani bu haftaki şarkımız herkesin de yakından tanıdığı, Hadise'nin efsanelerinden biri, evlilik programlarına kadar herkesin dilinde gezen Nerdesin Aşkım.
recap - 1.25 - 2.23
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Bence süperSon bir değişiklikle Küçük Bir Yol'u 2-3 hafta öteye attım. Yani bu haftaki şarkımız herkesin de yakından tanıdığı, Hadise'nin efsanelerinden biri, evlilik programlarına kadar herkesin dilinde gezen Nerdesin Aşkım.
recap - 1.25 - 2.23
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem