Emre Ozansoy
Moderatör
Programı transfer ederiz. @kerem
Programı transfer ederiz. @kerem
Bana neden bi anda saldırı moduna geçtin onu anlamadım.Hem recabini hem listesini aylar önce göndermis bir yarismacim varsa bende onu desteklerim tabii. Su son 2 hafta olmadi ama Tarkan'in efsane sarkilari bekleniyor. @Tolstoyevski
------
Neredesin askim, buradayim askim. Tam senlik.
Onun daha zamani varmis demek ki.Küçük Bir Yol'a ne oldu? 😱
İlk onu duyurup bunu paylaşması şaşırttı. Planlama yap doğru düzgün @slhttnmtlOnun daha zamani varmis demek ki.
6-8. hafta arası bir yere kaldı.Küçük Bir Yol'a ne oldu? 😱
Gelirsen tabi oraya kadar.6-8. hafta arası bir yere kaldı.
Bundan korktuğum için erkenden aradan çıksın istedim.İlk onu duyurup bunu paylaşması şaşırttı. Planlama yap doğru düzgün @slhttnmtl
Ol sendeAşı istiyor @pompy Yeni Su olmazsa tvEN var, o ne güne duruyor.
Sen bari yapma şu kötü esprileri.Gelirsen tabi oraya kadar.
Ben ilk dozumu oldum, haftaya ikinci dozumu olacağım.Ol sende
Seninle ugrasmak cok zevkli cünkü. Zaten ugrasmislar gerci ugrasacaklari kadar. Hazal Kaya'ya denmedik sey birakmamislar.Bana neden bi anda saldırı moduna geçtin onu anlamadım.
Espri yaptığımı kim söyledi? 😱 Gerçekler...Sen bari yapma şu kötü esprileri.
Allah sizi ne etmesin e mi, ciddi söylüyorsunuz sandım bende slk gibi. 🤦♂️ Aman onlar ne kadar umrumda? Hiç.Seninle ugrasmak cok zevkli cünkü. Zaten ugrasmislar gerci ugrasacaklari kadar. Hazal Kaya'ya denmedik sey birakmamislar.
Umarım elinde kalmaz bu aradan çıkmasını istediğin şey.Bundan korktuğum için erkenden aradan çıksın istedim.
Benim şarkımı nasıl buldun? Hiç yorum, reaksiyon falan bırakmadın?Bence süper
FOK. @destereEspri yaptığımı kim söyledi? 😱 Gerçekler...
Merak etme bu hafta için o kadar iddiasız olsa koymazdım.Umarım elinde kalmaz bu aradan çıkmasını istediğin şey.