Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

İşte ozaman 10 bin kazanmış olursun :A
Ben bu bölüme özel @MEnes @Araf @Yakamoz-Asi @Turkuazz ve @seyfullXh 'ı liste açanlar kutusuna aldım. Aslında daha isimler eklenebilir ama şuanki mevcut isimler yok olmasın. Daha bakarım duruma :A
Ben her türlü buradayım zaten. :A Benim kutumu bir başkasına verebilirsin. İzleyici olarak fikirlerimle destek olmaya çalışırım. :Z
------

Bence 500.000 kutu sayisini düşürelim. Zorlayalım seni:A @Dosi @xdragxx
Madem çok istiyorsun sen yarışırken düşürsünler. :A

@Dosi bizlere o kadar yardım etti, karşılığı bu mu olacaktı? :A Hem aldığı parayı bize dağıtacak, kalanını da bizlere harcıyorlar zaten. :D

Ben zorlayıp yarışmayı eğlenceli kılmak için demiştim. Zor olanı başarmak daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.:D
Hem 500 yerine 300 ve 400 olacak çok büyük bir kayıp değildi ama boş ver.:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Ben zorlayıp yarışmayı eğlenceli kılmak için demiştim. Zor olanı başarmak daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.:D
Hem 500 yerine 300 ve 400 olacak çok büyük bir kayıp değildi ama boş ver.:F
Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para. :A @Mircan Saye

• Güldürdün
Reactions: STAR and cehennet
Ben sabah rüya gördüm çok berbat geçti ilk tur :A

Ben sizler gibi o heyecanı tatmak istiyorum. Farklılığa gerek yok. Zaten tek farklılık yarışma esnasında kutu alacağım sizlerle kafa kafaya verip :A yani sunucular bile o ana kadar kutumda kaç para olacağını bilmeyecekler. Böyle daha heyecanlı olur @Tolstoyevski @xdragxx
------

Bence biliyorum :A :Z Senden bu yüzden vazgeçmedik. Kadroda olmaya devam edeceksin :Z

Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para. :A @Mircan Saye

Ben para görmedim @Mircan Saye yatırır verdilerse:A

Oldu he, Kanal sahibiyim diye 1000.000 para koyalım 5 tanesine :A
Yok yok bende sizlerin şartı ile yarışacağım. Her bir 50 binde 1.000 TL alma durumunuz olacak. 500.000 demek 5 bin almanız demek :A

Bizden farklı yarışmanı isterdim yine de. 3 500 yerine 1 tane 1 milyon olabilir. Diğer ikisi 100000 olabilir. Farklılık işte.:F

Ben sabah rüya gördüm çok berbat geçti ilk tur :A

Ben sizler gibi o heyecanı tatmak istiyorum. Farklılığa gerek yok. Zaten tek farklılık yarışma esnasında kutu alacağım sizlerle kafa kafaya verip :A yani sunucular bile o ana kadar kutumda kaç para olacağını bilmeyecekler. Böyle daha heyecanlı olur @Tolstoyevski @xdragxx
------

Bence biliyorum :A :Z Senden bu yüzden vazgeçmedik. Kadroda olmaya devam edeceksin :Z
Ben de olmasam siz yarışmacı bulamazsınız değerimi sonunda anladınız :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking