Aldığın paraya göre bize ikramiye vereceğin için biz yüksek almanı istiyoruz.Öyle deme tam ama tabi düşük alırsamda çok konuşulurumo da bir kazanç
![]()
Aldığın paraya göre bize ikramiye vereceğin için biz yüksek almanı istiyoruz.Öyle deme tam ama tabi düşük alırsamda çok konuşulurumo da bir kazanç
![]()
İşte ozaman 10 bin kazanmış olursunAldığın paraya göre bize ikramiye vereceğin için biz yüksek almanı istiyoruz.500.000 almadan dönme sakın.
![]()
Ben her türlü buradayım zaten.İşte ozaman 10 bin kazanmış olursun
Ben bu bölüme özel @MEnes @Araf @Yakamoz-Asi @Turkuazz ve @seyfullXh 'ı liste açanlar kutusuna aldım. Aslında daha isimler eklenebilir ama şuanki mevcut isimler yok olmasın. Daha bakarım duruma![]()
Madem çok istiyorsun sen yarışırken düşürsünler.
Ben her türlü buradayım zaten.Benim kutumu bir başkasına verebilirsin. İzleyici olarak fikirlerimle destek olmaya çalışırım.
------
Madem çok istiyorsun sen yarışırken düşürsünler.![]()
@Dosi bizlere o kadar yardım etti, karşılığı bu mu olacaktı?Hem aldığı parayı bize dağıtacak, kalanını da bizlere harcıyorlar zaten.
![]()
Kaçırmayacam zaten akşama şenlik varHoş geldin, bugün @Dosi yarışıyor. Kaçırma sakın.![]()
Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.Ben zorlayıp yarışmayı eğlenceli kılmak için demiştim. Zor olanı başarmak daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.
Hem 500 yerine 300 ve 400 olacak çok büyük bir kayıp değildi ama boş ver.![]()
Oldu he, Kanal sahibiyim diye 1000.000 para koyalım 5 tanesine
Bence biliyorum@Dosi değerimi bill
Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.@Mircan Saye
Oldu he, Kanal sahibiyim diye 1000.000 para koyalım 5 tanesine
Yok yok bende sizlerin şartı ile yarışacağım. Her bir 50 binde 1.000 TL alma durumunuz olacak. 500.000 demek 5 bin almanız demek![]()
Ben de olmasam siz yarışmacı bulamazsınız değerimi sonunda anladınızBen sabah rüya gördüm çok berbat geçti ilk tur
Ben sizler gibi o heyecanı tatmak istiyorum. Farklılığa gerek yok. Zaten tek farklılık yarışma esnasında kutu alacağım sizlerle kafa kafaya veripyani sunucular bile o ana kadar kutumda kaç para olacağını bilmeyecekler. Böyle daha heyecanlı olur @Tolstoyevski @xdragxx
------
Bence biliyorum![]()
Senden bu yüzden vazgeçmedik. Kadroda olmaya devam edeceksin
![]()
İçimde kalmasın ama. Sizler gibi eşit şartlar istiyorumBen para görmedim @Mircan Saye yatırır verdilerse
Bizden farklı yarışmanı isterdim yine de. 3 500 yerine 1 tane 1 milyon olabilir. Diğer ikisi 100000 olabilir. Farklılık işte.![]()
Çenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiNeden 2 part?![]()
Her türlü takip edilirdi ama neyse.Çenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiben 3 saat zor dayanıyorum. Kimiside olmayacak. Böylesi iyi. Zaten @emreemreu ile ilk yapmıştık. Gündüz yarısı kalanı akşama olmuştu
![]()