@12.Adam 'ı etiketlememişsin. Sana büyük yardımı dokunur, biliyorsun.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda
Yakın beni, yakayım sizi@Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim
![]()
@12.Adam 'ı etiketlememişsin. Sana büyük yardımı dokunur, biliyorsun.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
![]()
Yarın onun akrabalarını ziyafette tabağında yerken yazık demeyeceksin ama, ne kadar lezzetli olmuş daha yok mu diyeceksin
Enerjim 0 olurYarın onun akrabalarını ziyafette tabağında yerken yazık demeyeceksin ama, ne kadar lezzetli olmuş daha yok mu diyeceksin![]()
![]()
Tamam tamam sana tavuk eti hazır ederiz yeter ki sen isteEnerjim 0 olur![]()
Saat ver.@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
![]()
Daha konuşmadım diğerleri ile ama 7 falan nasıl?Saat ver.![]()
Şimdilik uyar gibi.Daha konuşmadım diğerleri ile ama 7 falan nasıl?
Yarım olacak9'da biter en geç ve pazara devam
![]()
Bugün nedense mal gibiyim sebepsiz bir yorgunluk var üstümde yarın yaparızBen sen @Tolstoyevski toplantı yaparız![]()
Tamam gündüzden yaparız toplantı. Saat 7 mi 9mu hangi saat uyarsaBugün nedense mal gibiyim sebepsiz bir yorgunluk var üstümde yarın yaparız![]()
11'den sonra ne haltlar yiyeceksin?Tamam gündüzden yaparız toplantı. Saat 7 mi 9mu hangi saat uyarsa11 öncesi yarıda kesmek şartı ile
@serhatt
İşten eve dönenler var. Telefon başında olamam11'den sonra ne haltlar yiyeceksin?![]()
Haklısın hep unutuyorum şu saat farkını.İşten eve dönenler var. Telefon başında olamamsizde gece bizde daha akşam
![]()
Kışın 2 saat ama yazında bizde geç kararınca başka bir durum oluyorHaklısın hep unutuyorum şu saat farkını.![]()
Gerçekten sıra dışı olaylar.Kışın 2 saat ama yazında bizde geç kararınca başka bir durum oluyor![]()
Daha şimdi yeni karanlık oldu ama bir kaç saate açılırGerçekten sıra dışı olaylar.![]()
Yok daha nelerSen sebep oldun işte.![]()