Kurban edilmeye alıştım zaten. Ne desem boş.
Tam da kurban bayramında hem deKurban edilmeye alıştım zaten. Ne desem boş.
Evet kesinlikle bu doğru. Kendisi aklımı çeldi harekete geçmemiz lazım, sen önden yaz ben devamını getiririm diye. Yoksa benim işim olmaz böyle şeylerle. Ruh emici @cehennet
Tam da kurban bayramında hem de
Canım acıktı şimdi kasaba uğrayayım ya da Getir'le direkt getirsinler Artık eskisi gibi kurbanlık et getirmiyor kimse, kesen stok ediyor evlerine
Evet kesinlikle bu doğru. Kendisi aklımı çeldi harekete geçmemiz lazım, sen önden yaz ben devamını getiririm diye. Yoksa benim işim olmaz böyle şeylerle. Ruh emici @cehennet
Bu daha iyi günlerin sen misin benle başka yerlerde uğraşan benden çok çekeceğin var çoook
Bu daha iyi günlerin sen misin benle başka yerlerde uğraşan benden çok çekeceğin var çoook
Özel defterleri açtırma şimdi ohoo 🤫Aaa nerde uğraştım bee😱
Özel defterleri açtırma şimdi ohoo 🤫
Zaten özelden uğraştın benle Ama tek uğraştığın alan özelden değil tabii... Sistemli olarak birçok alanda beni yok etmeye çalıştığını tespit ettim...Özelden yaz. Bilmiyorum.
Zaten özelden uğraştın benle Ama tek uğraştığın alan özelden değil tabii... Sistemli olarak birçok alanda beni yok etmeye çalıştığını tespit ettim...
@Dosi şu an gizli görevde derken şakasına demiyordum onun da hamleleriyle tespit ettik, kanalımızı adım adım ele geçirmeyi amaçladığını anladık... Önce kadın dayanışması adına benim ayağımı kaldırarak ortak olacaksın kanala, ardından kadın kavgası olayına girişip Dosi’yi...Nerde açık verdim peki? Nasıl tesbit ettin.
@Dosi şu an gizli görevde derken şakasına demiyordum onun da hamleleriyle tespit ettik, kanalımızı adım adım ele geçirmeyi amaçladığını anladık... Önce kadın dayanışması adına benim ayağımı kaldırarak ortak olacaksın kanala, ardından kadın kavgası olayına girişip Dosi’yi...
Ama my name is Mecnun Çınar...
Sence kim olabilir bir tahmin et... Kadının en büyük düşmanı yine...Kanaldan kovuldum o zaman. Bir daha kapıdan almazsınız beni içeri.
Benim ayağımı kim kaydırdı merak ettim.
Sence kim olabilir bir tahmin et... Kadının en büyük düşmanı yine...
Fakat içten içe de doğruluk payı var, kabul et...O meşhur atasözü benim en büyük düşmanım
Fakat içten içe de doğruluk payı var, kabul et...
Yahu kaos ve entrika oluşturmaya çalışıyorum kavga etmeniz için sen ise oyunu bozuyorsun yine Demek ki kadın kadının en iyi dostuymuş.. @DosiKadının düşmanı daha çok erkek oluyor ama. Haberlerde görüyoruz.
Yahu kaos ve entrika oluşturmaya çalışıyorum kavga etmeniz için sen ise oyunu bozuyorsun yine Demek ki kadın kadının en iyi dostuymuş.. @Dosi
Sen sebep oldun işte.Yarışmayı ekmişsin suçu bana atıyorsun işte