Şey ben aslında çok tatlı yemiyorum ama bugüne özel kendimi ödüllendireceğimİştah açıcı görünüyorben olsam çikolatalı pastayı seçerdim. Kahveyle iyi gider
![]()
Şey ben aslında çok tatlı yemiyorum ama bugüne özel kendimi ödüllendireceğimİştah açıcı görünüyorben olsam çikolatalı pastayı seçerdim. Kahveyle iyi gider
![]()
@gizmen’e bağlıAman @Gizmen ile bir olup belalara bulaşmayın. Güzel güzel kutlayın zaferinizi![]()
Teşekkür ederim.
Yamuk gelene kadar vekaleten ikincilik sırası senin.Bilmiyorum yoldaşım, ben sana odaklanmıştım sadece![]()
Ahahahaajah çarpığa darbe oh olsun.Yada ona oy veren son isim senin @12.Adam ‘a darbe vurmana engel olmuş hissedip
Heyecan iyi değildir aynen ama oldu bir kere![]()
Çikolatalı Pasta’dan bir dilim alırım.kadayıf, çikolatalı pasta ve kremalı pasta var. Birini seçerim illabu hafta dolap dolu yakın zamanda misafir ağırladığım için
![]()
Gurur duyarım@gizmen’e bağlı
Teşekkür ederim.
Yamuk gelene kadar vekaleten ikincilik sırası senin.
Ahahahaajah çarpığa darbe oh olsun.
Çikolatalı Pasta’dan bir dilim alırım.
Teşekkür ederim.
Melunu koruma böyle çarpılırsınYada ona oy veren son isim senin @12.Adam ‘a darbe vurmana engel olmuş hissedip
Heyecan iyi değildir aynen ama oldu bir kere![]()
Hak ettin ödüllendir tabi ki. Ben kahvaltı olarak tatlıyla güne başladığım için aklıma kahve yanına ilk şekerli bişeyler geliyorŞey ben aslında çok tatlı yemiyorum ama bugüne özel kendimi ödüllendireceğim![]()
![]()
Doğrusu olur, sen başkanlık edemezdin. O seni toparlar en azından
Vermek istediği mesajı veren güçlü isim
O zaman ilk icraatimizi belirlemek için gizli toplantı yapmamız lazım.
Ağzımı açmam he der geçerim.Doğrusu olur, sen başkanlık edemezdin. O seni toparlar en azından![]()
Ben hep böyleyim zaten başıma bu netlikten geliyor zaten.Vermek istediği mesajı veren güçlü isim
------
O zaman ilk icraatimizi belirlemek için gizli toplantı yapmamız lazım.![]()
Sana ve @12.Adam 'a büyük tebrikler. ❤️İştah açıcı görünüyorben olsam çikolatalı pastayı seçerdim. Kahveyle iyi gider
![]()
Çok teşekkürlerSana ve @12.Adam 'a büyük tebrikler. ❤️
Çok teşekkürler ☺️Çok teşekkürler![]()
İki isme de tebrikler ünvanın ay boyunca tadını çıkarın.
Teşekkür ederim. ☺️