Benim yol parasını da üstlenÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim![]()
------
@Dosi ne diyor bu?Ulan zaten 24 kişiyi tamamlayamamış ne caz yapıyorsun?![]()
Benim yol parasını da üstlenÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim![]()
@Dosi ne diyor bu?Ulan zaten 24 kişiyi tamamlayamamış ne caz yapıyorsun?![]()
Allah korur inş ne diyim kader tabi tedbirler benim elimdeKoronali olanları otobüse alıyorlar başkalarının hes kodunu kullanarak istanbul da @EmreCan
Istanbul ve Ankara da otobüs tehlikeliÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim![]()
Uyurken maskeylemi uyucaksinAllah korur inş ne diyim kader tabi tedbirler benim elimde
Evet tabiki maskeyleIstanbul ve Ankara da otobüs tehlikeli
------
Uyurken maskeylemi uyucaksin
Bugün bana çok atmadı hayret
Fazla ciddi sundun diyedirBugün bana çok atmadı hayret![]()
Ben bodruma uçakla gidecem
Otobüs kapalı ortam bulaşma riski yüksek asinı oldun mu biontech iniTemas yok başkalarıyla
O kadar takmıyorum vallahi olacağı varsa olur zaten ama inşallah olmaz diyelim ne diyim vallahiOtobüs kapalı ortam bulaşma riski yüksek
A101'deki mantı onların mı bilmiyorum ama menü fiyatlarına şaşırdım, kaldım.![]()
KAŞIK-LA MANTI RESTAURANT KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ
KAŞIKLA RESTAURANT MENÜ FİYATLARI MENU KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 33 TL Kaşık-La Serpme Kahvaltı 60 TL Petek Bal 16 TL Kaym...www.neredenekadarayenir.com
@Cervantes bu fiyatlar kaç yıl öncesinin
Bir de şu a-101'deki mantı bunların mantısıysa alayım
![]()
24 lira mantı 34 lira falan olmuşturA101'deki mantı onların mı bilmiyorum ama menü fiyatlarına şaşırdım, kaldım.En son pandemiden önce gittiğimde fiyatlar listedekine yakın fiyatlardı. Aradaki süreçte kesin uçuk zamlar yapmışlardır diyordum.
![]()
Aşını oldunmu Sinovac olduysan tehlike Biontech olduysan iyidirO kadar takmıyorum vallahi olacağı varsa olur zaten ama inşallah olmaz diyelim ne diyim vallahi
Borcum olsunBugün bana çok atmadı hayret![]()
Gül gül bakalım.
Benim yediğim yerde mantı 45 lira24 lira mantı 34 lira falan olmuştur![]()