Kutuna ısındın yaniii...Ben seçtiğim kutuda yüksek var gibi hissediyorum![]()
Bakalım ikinci kez yarışıp ikinci kez kutuna gidelim o zaman son kararınsa?
Kutuna ısındın yaniii...Ben seçtiğim kutuda yüksek var gibi hissediyorum![]()
@Cervantes kararını ne![]()
Son kararım. Kendi kutumu açalım. Yani Gerekli nin kutusunuKutuna ısındın yaniii...
Bakalım ikinci kez yarışıp ikinci kez kutuna gidelim o zaman son kararınsa?![]()
Benim aşı karşıtlarına karşı yaptığım gönderme bölümlerine geldi iki defa
Bakalım Burhan Altıntop kaderini yaşayacakmısın. En başında hissedip demiştim. Sonradan da yazdım ama bakalımSon kararım. Kendi kutumu açalım. Yani Gerekli nin kutusunu![]()
Son kararım. Kendi kutumu açalım. Yani Gerekli nin kutusunu![]()
Yaşayacağım. Kendime hiç güvenmiyorum.Bakalım Burhan Altıntop kaderini yaşayacakmısın. En başında hissedip demiştim. Sonradan da yazdım ama bakalım@xdragxx
Son kararım. Kendi kutumu açalım. Yani Gerekli nin kutusunu![]()
50 TL aldın maalesef....
Çok tüyo vermiştik maalesef...
Ahhh ahhh o kadar tüyoyu almadın çok üstünde durdum kendi kutunu açtın 125.000 TL yerine 25.000 TL açtın diye....Yaşayacağım. Kendime hiç güvenmiyorum.Hata yapmakta üstüme yok
Sen ve baronda düşük açtı. İşte bu istatiklere güvenmeyin diyoruzGeçmiş olsun. Yanılmış olduk. Gerekli genelde büyük açardı. Şaşırttı![]()
Adam geldi 1 öneride bulundu ve yaktı...Bugün tüyo vere vere dilimde tüy bitti. Alınan kutuda ne olduğunu biliyorum. Kutuda 25 bin olsa ben niye korkuların ile yüzleş diyeyim? Zaten kutusunda 25 bin var rast gele açsın derdim@Cervantes
Ve evet @Sherlock yakacak teklifte bulundun @Özgür 25 binin sahibiydi.
Bugün tüyo vere vere dilimde tüy bitti. Alınan kutuda ne olduğunu biliyorum. Kutuda 25 bin olsa ben niye korkuların ile yüzleş diyeyim? Zaten kutusunda 25 bin var rast gele açsın derdim@Cervantes
Ve evet @Sherlock yakacak teklifte bulundun @Özgür 25 binin sahibiydi.
Olsun güzel yarıştım bence. 50 TL 'de iyi para. Küçümsememek lazım.Ahhh ahhh o kadar tüyoyu almadın çok üstünde durdum kendi kutunu açtın 125.000 TL yerine 25.000 TL açtın diye....
Son yarışmacılar da genelde hep kendi kutusuna gidip kaybetti bugün sende de öyle oldu maalesef..
Kayseri'de artık güzel bir mantıcıda yersin paralarıOlsun güzel yarıştım bence. 50 TL 'de iyi para. Küçümsememek lazım.Bozdurup bozdurup harcarım artık.
![]()
İyi iyi işini görür 50 tlOlsun güzel yarıştım bence. 50 TL 'de iyi para. Küçümsememek lazım.Bozdurup bozdurup harcarım artık.
![]()
Olsun ya yol parası çıkmış olduOlsun güzel yarıştım bence. 50 TL 'de iyi para. Küçümsememek lazım.Bozdurup bozdurup harcarım artık.
![]()
Buranın ünlü mantıcısı (Kaşık-la) pahalı biraz.Kayseri'de artık güzel bir mantıcıda yersin paraları![]()
İyi iyi işini görür 50 tl![]()
Şehirler arası otobüs parasından haberin yok galibaOlsun ya yol parası çıkmış oldu![]()
![]()
Vay be 50 TL mantının başkentinde bile anca esnaf lokantası için mi yeterli oluyorBuranın ünlü mantıcısı (Kaşık-la) pahalı biraz.Esnaf lokantasına giderim artık.
![]()