Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

50 TL aldın maalesef....
Çok tüyo vermiştik maalesef...
IMG_20210719_223233.jpg

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yaşayacağım. Kendime hiç güvenmiyorum. :A Hata yapmakta üstüme yok
Ahhh ahhh o kadar tüyoyu almadın çok üstünde durdum kendi kutunu açtın 125.000 TL yerine 25.000 TL açtın diye....
Son yarışmacılar da genelde hep kendi kutusuna gidip kaybetti bugün sende de öyle oldu maalesef..

• Üzücü
Reactions: Cervantes and Dosi
Bugün tüyo vere vere dilimde tüy bitti. Alınan kutuda ne olduğunu biliyorum. Kutuda 25 bin olsa ben niye korkuların ile yüzleş diyeyim? Zaten kutusunda 25 bin var rast gele açsın derdim :( @Cervantes
Ve evet @Sherlock yakacak teklifte bulundun @Özgür 25 binin sahibiydi.
Adam geldi 1 öneride bulundu ve yaktı...
------

Siz en çok @cehennet @12.Adam ve @BARON男爵'dan korkuyorsunuz ama en büyük tehlike @Gerekli24 aslında bugün bunu yine gördük :A

Bugün tüyo vere vere dilimde tüy bitti. Alınan kutuda ne olduğunu biliyorum. Kutuda 25 bin olsa ben niye korkuların ile yüzleş diyeyim? Zaten kutusunda 25 bin var rast gele açsın derdim :( @Cervantes
Ve evet @Sherlock yakacak teklifte bulundun @Özgür 25 binin sahibiydi.
Ahhh ahhh o kadar tüyoyu almadın çok üstünde durdum kendi kutunu açtın 125.000 TL yerine 25.000 TL açtın diye....
Son yarışmacılar da genelde hep kendi kutusuna gidip kaybetti bugün sende de öyle oldu maalesef..
Olsun güzel yarıştım bence. 50 TL 'de iyi para. Küçümsememek lazım. :A Bozdurup bozdurup harcarım artık. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking