Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Çok pahalıymış o da reis :A
@Cervantes galiba a-101'deki kaşıkla da senin dediğin yerin hazır mantısıymış :A Twitterda falan baktım yorumlar iyi deneyim bir gün :A
Onlarınsa kesin dene. Burada en iyi Kayseri mantısını onlar yapıyor. :A Tabii paket mantının tadı hakkında bilgim yok ama denemeye değer. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Onlarınsa kesin dene. Burada en iyi Kayseri mantısını onlar yapıyor. :A Tabii paket mantının tadı hakkında bilgim yok ama denemeye değer. :A
Aynı kalite olmasa bile benzer tat vardır :A
A-101 diyip geçmemek lazım :A Bizim pazarlama hocası asla Mado'dan sütlü tatlı yemeyin demişti :A Sebebini sorduğumuz zaman da çünkü A-101'de bir marka vermişti hatırlamıyorum ama hala aynı markadan satıyorlar onların sütlü tatlısıyla üretici aynı demişti :A Denediim cidden tat olarak çok yakınlar. Biri o zaman 20 liraydı diğeri 2 lira...
------

Kırmızı hissediyorum :A
Açabileceğin en büyük kırmızıyı açtın 75.000 TL açtın çok büyük tebrik :A

Aynı kalite olmasa bile benzer tat vardır :A
A-101 diyip geçmemek lazım :A Bizim pazarlama hocası asla Mado'dan sütlü tatlı yemeyin demişti :A Sebebini sorduğumuz zaman da çünkü A-101'de bir marka vermişti hatırlamıyorum ama hala aynı markadan satıyorlar onların sütlü tatlısıyla üretici aynı demişti :A Denediim cidden tat olarak çok yakınlar. Biri o zaman 20 liraydı diğeri 2 lira...
------

Açabileceğin en büyük kırmızıyı açtın 75.000 TL açtın çok büyük tebrik :A
Teşekkürler sevindim :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@12.Adam 'ı açalım o gelmeden. O şimdi aklımı çeler benim sonra :A

Emin misin? :A
Onun ortası yoktur teklif öncesi iyi risk almış olacaksın :A

Aklını çelmedim piliiiiiiiis. Sadece 12.adam'ı hatırlattım :A
------

50.000 TL vardı maalesef.
Hamdi Bey'i bekleyelim çok kötü başladık....
Ben yokken bile beni çekiştirmişsiniz :A Renktaşım bensiz yapamaz.

Olsun 25.000 kazanacağım, sıkıntı yok :A
@12.Adam ile devam edelim. Kendisi hakkındaki düşüncelerim aşağıdadır :A
Bende malum şahısa dayanamıyorum. :A
------

Sunucu az önce @Cervantes 'in başını yaktı :A
Geçen biri böyle erteleye erteleye hep kırmızı açmıştı. @Cervantes 'te 12. Adam'ı erteleyip bakalım öyle olacak mı :A @12.Adam gelince ne diyecek
Benim adıma @xdragxx konuşsun. :A
------

Overlok makinası... Şişkolog... Oburiks... Göbeklitepe... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes