Yok ben aşı olmadım 18 yaş altına aşı yapmıyolar sigortalılara yapıyorlarAşını oldunmu Sinovac olduysan tehlike Biontech olduysan iyidir
Yok ben aşı olmadım 18 yaş altına aşı yapmıyolar sigortalılara yapıyorlarAşını oldunmu Sinovac olduysan tehlike Biontech olduysan iyidir
18 in altına indirdi TürkiyeYok ben aşı olmadım 18 yaş altına aşı yapmıyolar sigortalılara yapıyorlar
Çok pahalıymış o da reisBenim yediğim yerde mantı 45 lira
Daha biz olmadık, bilmiyorum o yüzden olacaksınız da demediler ama okullar açılsın belli olur.18 in altına indirdi Türkiye
Nasıl bu kadar hakimsin![]()
Mikasa, şunun da yol masraflarına el at, bak içinde uhde kalmış.Yazık...Çünkü birilerinin yol parasını üstlendim![]()
Vallaha tekerlek üstü de olsa kabulümdür @DosiMikasa, şunun da yol masraflarına el at, bak içinde uhde kalmış.Yazık...
Yalnız tekerlek üstü olsun.
Niye üzücü attın , güldürün demek mi?
17 ve 16 ya indirdilerDaha biz olmadık, bilmiyorum o yüzden olacaksınız da demediler ama okullar açılsın belli olur.
Onlarınsa kesin dene. Burada en iyi Kayseri mantısını onlar yapıyor.Çok pahalıymış o da reis
@Cervantes galiba a-101'deki kaşıkla da senin dediğin yerin hazır mantısıymışTwitterda falan baktım yorumlar iyi deneyim bir gün
![]()
Kafanı karışıtırmayalım diye @12.Adam ile yarışmayı boykot ettik sen gidip ilk kutularda ateşe atılmışsın eee tabii bizim yardımımız olmazsa böyle yanarsınGül gül bakalım.Sen yarışırken de göreceğiz seni.
![]()
Kırmızı hissediyorumDeniz olsun @Özgür olsun yeni katıldılar ve mavi açmışlardı üst üste. Bu kez ne açarlar belirsiz![]()
Aynı kalite olmasa bile benzer tat vardırOnlarınsa kesin dene. Burada en iyi Kayseri mantısını onlar yapıyor.Tabii paket mantının tadı hakkında bilgim yok ama denemeye değer.
![]()
Açabileceğin en büyük kırmızıyı açtın 75.000 TL açtın çok büyük tebrikKırmızı hissediyorum![]()
Teşekkürler sevindimAynı kalite olmasa bile benzer tat vardır
A-101 diyip geçmemek lazımBizim pazarlama hocası asla Mado'dan sütlü tatlı yemeyin demişti
Sebebini sorduğumuz zaman da çünkü A-101'de bir marka vermişti hatırlamıyorum ama hala aynı markadan satıyorlar onların sütlü tatlısıyla üretici aynı demişti
Denediim cidden tat olarak çok yakınlar. Biri o zaman 20 liraydı diğeri 2 lira...
------
Açabileceğin en büyük kırmızıyı açtın 75.000 TL açtın çok büyük tebrik![]()
Kırmızı diye diye açtınTeşekkürler sevindim![]()
@12.Adam 'ı açalım o gelmeden. O şimdi aklımı çeler benim sonra![]()
Emin misin?
Onun ortası yoktur teklif öncesi iyi risk almış olacaksın![]()
Ben yokken bile beni çekiştirmişsinizAklını çelmedim piliiiiiiiis. Sadece 12.adam'ı hatırlattım
------
50.000 TL vardı maalesef.
Hamdi Bey'i bekleyelim çok kötü başladık....
Şuan sadece TRde sigortalı 18 yaş üstü veya altına yapılıyor diye biliyorumE nabıza bak orda çıkar
Bende malum şahısa dayanamıyorum.Olsun 25.000 kazanacağım, sıkıntı yok
@12.Adam ile devam edelim. Kendisi hakkındaki düşüncelerim aşağıdadır
Benim adıma @xdragxx konuşsun.Sunucu az önce @Cervantes 'in başını yaktı
Geçen biri böyle erteleye erteleye hep kırmızı açmıştı. @Cervantes 'te 12. Adam'ı erteleyip bakalım öyle olacak mı@12.Adam gelince ne diyecek
Overlok makinası... Şişkolog... Oburiks... Göbeklitepe...12. Haindam...@12.Adam
Malum şahısta kim?