Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Bayram sabahı tabiki :A
Ben genelde bayramları sabaha dek uyuyamam, sonra öğlen misafirler geldiğinde uykuda oluyordum :A Bu sene kimse gelmeyecek tabii ki ev ortamı rahat ama yine de gelenek devam eder... O değil de ne sıcak var tavuk gibi kızardık :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kimse yokken bile mi? :A

Ben genelde bayramları sabaha dek uyuyamam, sonra öğlen misafirler geldiğinde uykuda oluyordum :A Bu sene kimse gelmeyecek tabii ki ev ortamı rahat ama yine de gelenek devam eder... O değil de ne sıcak var tavuk gibi kızardık :F
Geleneklerimden vazgeçmem :bhr: Misal sabaha karşı alarm kuracağım. Sabah ezan vakti öncesi çeşmeden su alacağım. Bayram sabahı erken kalkmak iyidir :Z
Tabi bu kez Kurban Bayramı olduğu için ve herkes kurban eti ile uğraşacağı için öğlen ararım herkesi :A

Geleneklerimden vazgeçmem :bhr: Misal sabaha karşı alarm kuracağım. Sabah ezan vakti öncesi çeşmeden su alacağım. Bayram sabahı erken kalkmak iyidir :Z
Tabi bu kez Kurban Bayramı olduğu için ve herkes kurban eti ile uğraşacağı için öğlen ararım herkesi :A
Sizin orada çeşmeden içiliyor tabii ama TR'de olsan içemezdin? :A

• Güldürdün
Ben de tam tersi herkesten nefret ettiğim bir dönemdeyim. Aslında belli başlı kişiler dışında çoğu insanı sevmem :A
O yüzden bayramları da hiç sevmem... Büyük ihtimalle gideceğim 2 yer var zaten bir taraf maalesef çok kalabalık orada mazeret bulup 15 dakika durur yalnızlığımla kalırım...

• Beğendim
Köyden nereden geliyordu ki su :A Dağlık bir alan mı? :A

Bu arada bu havada tatlı da pek yenmez, öyle baklava vb. çikolata bile gitmiyor :A
Sarımsaklı yoğurtlu birşeyler yaparım. Az tatlı sütlü tatlı yaptım zaten :A
------

Ben de tam tersi herkesten nefret ettiğim bir dönemdeyim. Aslında belli başlı kişiler dışında çoğu insanı sevmem :A
O yüzden bayramları da hiç sevmem... Büyük ihtimalle gideceğim 2 yer var zaten bir taraf maalesef çok kalabalık orada mazeret bulup 15 dakika durur yalnızlığımla kalırım...
Seni anlıyorum. Bende TR'de bir süre donra sıkılıyorum. Ordaki çevrem bazen bana farklı geliyor

Sarımsaklı yoğurtlu birşeyler yaparım. Az tatlı sütlü tatlı yaptım zaten :A
------

Seni anlıyorum. Bende TR'de bir süre donra sıkılıyorum. Ordaki çevrem bazen bana farklı geliyor
He ya çok farklılar :A Ben aslında sizi sevmiyorum siz de beni sevmezsiniz birbirimizi kandırıyoruz yani şu bayramlarda. Zaten bu aralar depri iyice zirvede şu anda ruh halim bu..

• Güldürdün
Kaçın deccal geldi...
_118851683_gettyimages-525515034.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hiç canlı kesime şahit oldun mu? Yarın kanalın önünde deve keseceğiz malum :A
Küçükken evet ama yarın bakmam :A
He ya çok farklılar :A Ben aslında sizi sevmiyorum siz de beni sevmezsiniz birbirimizi kandırıyoruz yani şu bayramlarda. Zaten bu aralar depri iyice zirvede şu anda ruh halim bu..

Farklı tabiki. Hele düğün vs ortamları içln toplanan insanların birbiri ile konuşma tarzı, seni kendileri gibi sanıp farklı davranışları vs vs. Çoğu zaman evde kalmayı tercih ediyorum:A
Bazen benim burda büyüdüğümü unutup hiç bilmediğim işleri yapmamı bekliyorlar :A köy evlerinde dışarıyı kireç badanası yapılması gibi :F

Farklı tabiki. Hele düğün vs ortamları içln toplanan insanların birbiri ile konuşma tarzı, seni kendileri gibi sanıp farklı davranışları vs vs. Çoğu zaman evde kalmayı tercih ediyorum:A
Bazen benim burda büyüdüğümü unutup hiç bilmediğim işleri yapmamı bekliyorlar :A köy evlerinde dışarıyı kireç badanası yapılması gibi :F
Bilmiyorlar ki İsveç'te küçük bir krallığın var :A
Düğünlerin canı cehenneme... En son gideli 5 sene olmuştur zaten.

• Güldürdün

Favori kurbanlık hayvanın hangisi peki tat olarak? :A

• İlginç
Bilmiyorlar ki İsveç'te küçük bir krallığın var :A
Düğünlerin canı cehenneme... En son gideli 5 sene olmuştur zaten.
El bebek gül bebek büyütüldüm. Ben ne anlarım boya badanadan :A

Valla keşke sadece düğünlerde sınırlı olsa. Daha ciddi ortamlarda bile insanı çileden çıkartan var.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
El bebek gül bebek büyütüldüm. Ben ne anlarım boya badanadan :A

Valla keşke sadece düğünlerde sınırlı olsa. Daha ciddi ortamlarda bile insanı çileden çıkartan var.
Ben onun çözümünü yıllar önce buldum :A
Akrabaların yanında sanki çok utanıyormuşum gibi davranıyorum hiçbiriyle muhatap olmuyorum...

• Güldürdün
Ne bilem :A koyunlar fazla yağlı, danalar yağsız. Kuzu eti severim ama kurbanlık olacak kadar yaşı olanlar :A
Yok kuzuların tatları yaşlarıyla ters orantılı ama, süt kuzusu olanların tadı bir başkaymış senin tavşan eti kadar olmasa da :A Güvercin eti de çok lezzetli gerçi? :A

• Güldürdün