O kendini gayet iyi biliyor.Malum şahısta kim?![]()
O kendini gayet iyi biliyor.Malum şahısta kim?![]()
4 kere 500 açtım ben kutuyu açmaya çalışmak cesaret ister@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.Üst üste benzer bir durum yaşanmaz herhalde.
![]()
Yeter gitsin bir yemek yesinKırmızı diye diye açtınBiz pek sevinemedik galiba 50 TL verdik sadece...
Bir planım yok ama bu kesin bakacağım anlamına gelmiyor
Yok o yarışma sırasındaydıDuydum ki yana yakıla beni arıyormuşsun![]()
Demiş birileri evetBiri 666 mı dedi... @Dosi
Yarına hazırlık nasıl gidiyor bakalım kurabiyeler kıvama geldi miDemiş birileri evet![]()
Şşşş sormaYarına hazırlık nasıl gidiyor bakalım kurabiyeler kıvama geldi mi![]()
Çözeriz bir ara
Eh en azından misafir derdin pek yok bu sene 😱Şşşş sormaher şey yarına kaldı
![]()
Bende bu gidişle 25 TL alırımYarışmacıların performansında ciddi bir düşüş var. Bir ara herkes üstüne koyuyordu şimdi 50 TL'ye kadar düştük..
Tam tersi de olabilir bakalımBende bu gidişle 25 TL alırım![]()
Yok yok yarın akşama yemeğe çağıracağım benim gibi yalnız kişileriEh en azından misafir derdin pek yok bu sene 😱Yırtıyorsun o konudan
Ama kameralı olarak sunman gerekebilir yemekleri
![]()
Ben @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ün birinin kutusunu alıp, diğerini sona bırakırım demiştim ama bu geceden sonra vazgeçtimt
Tam tersi de olabilir bakalım![]()
Yaktın yarışmada başımı. Ses yarışmasında 1 puan vereyim de gör.Yeter gitsin bir yemek yesin![]()
Sabaha erkencisindir o haldeYok yok yarın akşama yemeğe çağıracağım benim gibi yalnız kişileri
------
Ben @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ün birinin kutusunu alıp, diğerini sona bırakırım demiştim ama bu geceden sonra vazgeçtim@Cervantes
Bayram sabahı tabikiSabaha erkencisindir o halde![]()
Aman onlarda ne düşünürsen tam tersi çıkıyor.Ben @BARON男爵 ve @Gerekli24 'ün birinin kutusunu alıp, diğerini sona bırakırım demiştim ama bu geceden sonra vazgeçtim@Cervantes
Kimse yokken bile mi?Bayram sabahı tabiki![]()