@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.@cehennet @Veteran @Tolstoyevski @EmreCan @Sherlock konuda olan herkesten fikir alalım kritik yerdeyiz![]()
@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.@cehennet @Veteran @Tolstoyevski @EmreCan @Sherlock konuda olan herkesten fikir alalım kritik yerdeyiz![]()
Çok safsın @xdragxx@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.Üst üste benzer bir durum yaşanmaz herhalde.
![]()
İkidir kamu spotu bölümü yapıp bu yarışmaya denk gelmesi gibi tesadüf olduDeniz olsun @Özgür olsun yeni katıldılar ve mavi açmışlardı üst üste. Bu kez ne açarlar belirsiz![]()
Bir kez yalnız kutu açan olmuştum o da kırmızıydı demek kiİlk yarışmaya baktım şimdi
Son 2'de 25.000 TL ve 150.000 TL varmış. 150.000 TL @Dosi'nin kutusundayken kendi kutuna gidip 25.000 TL ile ayrılmışsın @Cervantes
Buradan bir anlam çıkarma sadece dipnot![]()
@12.Adam gelmiş ama o yine çok eskilerdeBaşka fikir belirtmek isteyen yoksa kararımı açıklıyorum.![]()
Garibin yüzü güler mi?İlk yarışmaya baktım şimdi
Son 2'de 25.000 TL ve 150.000 TL varmış. 150.000 TL @Dosi'nin kutusundayken kendi kutuna gidip 25.000 TL ile ayrılmışsın @Cervantes
Buradan bir anlam çıkarma sadece dipnot![]()
@xdragxx @Cervantes bakınUtanıp sildim mesajı.
Gerekli inceleme kutuya gitmeli![]()
Öyle onda da açamamışsın zatenBir kez yalnız kutu açan olmuştum o da kırmızıydı demek ki![]()
Cidden açma görevim olmamış 😱Öyle onda da açamamışsın zaten![]()
İyi düşün başta neden Gerekli24'ün kutusunu aldığını falan.Garibin yüzü güler mi?Yine gülmeyecek ve 50 TL ile ayrılacağım
![]()
Seni açsa 125.000 TL fazla olacakmış...Cidden açma görevim olmamış 😱
Şimdi Gereki'nin kutusuna gitsin diyorsun yani son karar olarakYok o mesajı sildim.
Ben demiştim demek için demedim. Ben kutusu ile 8 numara arasında kalsi sandım ama kutusu yokmuş. Bilmiyordum.![]()
Anladım. Sende Gerekli'ye güvendinYok o mesajı sildim.
Ben demiştim demek için demedim. Ben kutusu ile 8 numara arasında kalsi sandım ama kutusu yokmuş. Bilmiyordum.![]()
Seni açsa 125.000 TL fazla olacakmış...
------
Şimdi Gereki'nin kutusuna gitsin diyorsun yani son karar olarak![]()
Ben seçtiğim kutuda yüksek var gibi hissediyorumİyi düşün başta neden Gerekli24'ün kutusunu aldığını falan.
Özgür'ün kutusunu da düşün ve kararını ver acele etme![]()