Benim yol parasını da üstlenÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim
------
@Dosi ne diyor bu? Olayı anlayamamış yazıkkkkkkkUlan zaten 24 kişiyi tamamlayamamış ne caz yapıyorsun?
Benim yol parasını da üstlenÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim
@Dosi ne diyor bu? Olayı anlayamamış yazıkkkkkkkUlan zaten 24 kişiyi tamamlayamamış ne caz yapıyorsun?
Allah korur inş ne diyim kader tabi tedbirler benim elimdeKoronali olanları otobüse alıyorlar başkalarının hes kodunu kullanarak istanbul da @EmreCan
Istanbul ve Ankara da otobüs tehlikeliÇünkü birilerinin yol parasını üstlendim
Uyurken maskeylemi uyucaksinAllah korur inş ne diyim kader tabi tedbirler benim elimde
Evet tabiki maskeyleIstanbul ve Ankara da otobüs tehlikeli
------
Uyurken maskeylemi uyucaksin
Bugün bana çok atmadı hayretYolculuk nereye?
@12.Adam GÜLDÜRÜ atmaktan bakamıştır detaya
Fazla ciddi sundun diyedirBugün bana çok atmadı hayret
Ben bodruma uçakla gidecemYolculuk nereye?
@12.Adam GÜLDÜRÜ atmaktan bakamıştır detaya
Otobüs kapalı ortam bulaşma riski yüksek asinı oldun mu biontech iniTemas yok başkalarıyla
O kadar takmıyorum vallahi olacağı varsa olur zaten ama inşallah olmaz diyelim ne diyim vallahiOtobüs kapalı ortam bulaşma riski yüksek
A101'deki mantı onların mı bilmiyorum ama menü fiyatlarına şaşırdım, kaldım. En son pandemiden önce gittiğimde fiyatlar listedekine yakın fiyatlardı. Aradaki süreçte kesin uçuk zamlar yapmışlardır diyordum.KAŞIK-LA MANTI RESTAURANT KAYSERİ MENÜ FİYAT LİSTESİ
KAŞIKLA RESTAURANT MENÜ FİYATLARI MENU KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 33 TL Kaşık-La Serpme Kahvaltı 60 TL Petek Bal 16 TL Kaym...www.neredenekadarayenir.com
@Cervantes bu fiyatlar kaç yıl öncesinin
Bir de şu a-101'deki mantı bunların mantısıysa alayım
24 lira mantı 34 lira falan olmuşturA101'deki mantı onların mı bilmiyorum ama menü fiyatlarına şaşırdım, kaldım. En son pandemiden önce gittiğimde fiyatlar listedekine yakın fiyatlardı. Aradaki süreçte kesin uçuk zamlar yapmışlardır diyordum.
Aşını oldunmu Sinovac olduysan tehlike Biontech olduysan iyidirO kadar takmıyorum vallahi olacağı varsa olur zaten ama inşallah olmaz diyelim ne diyim vallahi
Borcum olsunBugün bana çok atmadı hayret
Gül gül bakalım. Sen yarışırken de göreceğiz seni.
Benim yediğim yerde mantı 45 lira24 lira mantı 34 lira falan olmuştur