Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Sadece sunucu mu 😱 program yapımcısı ve Hamdi ile belirleyen sensin :A
------

30-60 dakika içlnde başlayacağız :Z
Sadece 11 kutu olacağı için bazı isimleri bugünlük listeden çıkardım :A @cehennet @BARON男爵 @serhatt olmazsa olmazlarından :A @EmreCan 'a da yer vermiştim ama birazdan gidecek galiba.

@Cervantes şimdiden aklında olan numarayı deme daha. Henüz kurayı ayarlamadım :A bizede zaten yarışma esnasında sürpriz olsun :A kutu açanlarıda kurada çekeceğim farklı numaralar olacak :A
Beni saf dışı bıraksaydın o stüdyoyla birlikte hepinizi yakardım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

VMYM mini başlıyor @Cervantes yavaştan kendini tekrardan tanıt ve ilk yarışmadaki deneyiminden bahset ben de ilk mesajda para ağacını vs... hazır edeyim :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Ben Fatih. 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Yarışmaya ilk katıldığımda çok toydum ve Hamdi Bey ve adamlarının tuzağına düştüm. :A Bu sefer hedef 75.000 ve almadan dönmek yok. :Z

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Dosi
Ben Fatih. 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Yarışmaya ilk katıldığımda çok toydum ve Hamdi Bey ve adamlarının tuzağına düştüm. :A Bu sefer hedef 75.000 ve almadan dönmek yok. :Z
Sunucu açıklar ama şu üyelerin birinden hemen kutuyu kendine alacaksın. Biraz düşün.
  1. bazinga
  2. serhat
  3. 12.adam
  4. Tolstoyevski
  5. cehennet
  6. BARON男爵
  7. Özgür
  8. Emre Ozansoy
  9. denizz19
  10. Gerekli24
  11. Veteran

• Beğendim
Lahmacunlar da geldi hadi bol şanslar :Z

maxresdefault.jpg

• Harika
Reactions: Dosi and Cervantes

Fatih'cim memnun oldum. Başarılar dilerim. Kayseri'den ne çok kişi varmış burada:Z @Angelica

• Harika